Glögipiste saarekkella ja sisustuspodin joulujakso

torstai 29. marraskuuta 2018


Viime jouluna laitoin saarekkeen kulmalle pienen glögipisteen, ja tänä vuonna se ilmestyi siihen jo marraskuussa. Glögiä juodaan ja tarjotaan meillä tähän vuodenaikaan niin usein, että tällainen pysyvä piste on toimiva. Tarjottimella kulhoissa odottaa aina rusinat ja mantelit. Anistähtiä olen aiempina jouluin hankkinut Granitista, mutta tänä vuonna en ainakaan vielä ole niitä löytänyt sieltä tai muualtakaan. Saa vinkata jos näette niitä jossain.


Glögipisteellä on jo marraskuussa nauttittu monesti höyryävän kupin äärellä. Kotona töitä tehdessäni olen saattanut keittää glögin ihan vain itselleni. Pisteeltä on napattu illalla kuumat juomat miehen kanssa mukaan, kun ollaan menty yläkertaan katsomaan lempisarjoja. Välillä tästä on tarjoiltu glögit vieraille, kuten vaikka viime viikolla Giseldalle, kun me nauhoitettiin tänään julkaistua sisustuspodin joulujaksoa.


Sisustuspodin uudessa 5. jaksossa virittäydytään joulutunnelmiin.
Millaisista elementeistä jouluinen koti meidän jouluihmisten koteihin syntyy? Onko joulukodin väriskaala ja tyyli perinteinen, entä näkyykö jouluna sisustustrendejä? Juttelemme kepeästi jouluperinteistä, jouluinspiraatiosta maailmalta, lempijoululauluista ja siitä, mitä mieltä olemme jouluhassuttelusta.
Tulipa allekirjoittaneella luikautettua pienet joululaulutkin tähän jaksoon. Voi minä ja impulsiivisuuteni. :D
Lunta on saatu hieman tänne eteläänkin, joten maisemakin alkaa olla varsin kohdillaan joulufiilistelyyn. Tervetuloa siis ääniaalloilla meidän kahden jouluhimistelyseuraan 
Kodin joulusisustus -jakson parissa.

7 kommenttia:

  1. Glögipiste kuulostaa ihanan juhlavalta :)
    Teillä on kyllä mainio podi, kiva kuunnella "ammattilaisten" näkemystä näistä aiheista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! Glögipiste on ollut tosi toimiva ja tuo joulua kotiin. Voi kuinka kiva kuulla myös , että tykkäät sisustuspodista. :)

      Poista
  2. Hei
    Tähtianiksia löytyi ainakin loppuviikosta Forumin Graniitista Helsingistä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkista! Täytyypä siis hakea niitä taas sieltä. :)

      Poista
  3. Hei!

    Osaatko sanoa onko tämä sama sängynpääty kuin teillä?: https://www.kodin1.com/huonekalut/sangyt/s%C3%A4ngynp%C3%A4%C3%A4dyt/s%C3%A4ngynp%C3%A4%C3%A4ty-aires-160-cm-beige-p223751-v157195

    Linkki, joka sulla täällä blogissa on sängynpäätyyn, ei vie mihinkään tiettyyn sängynpäätyyn. Jänskättää tilata, kun ei muualla ole nähnyt kuvia. Teillä sängynpäädyn sävy näyttää just meillekin sopivalta!

    Kiitos muuten ihanasta blogista. Oon monta kertaa ihastellut teidän joulusta kertovaa artikkeliakin Glorian kodissa. :) Tuo sisustusinspiraatiota talokuumeesta kärsivälle!

    - Jasmin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Voi en kyllä osaa sanoa, koska en enää muista minkä niminen meidän sängynpääty oli. Muistan, että silloin, kun kaksi vuotta sitten tilasin meidän sängynpäätyä jännitin itsekin sitä, että onko sävy oikea. Oli nimittäin niin, että sama kuva oli moneenkin eri päädyn yhteydessä silloin. Otin riskin ja tilasin, ja ajattelin että palautan päädyn, jos sävy ei ole oikea. Olen kuitenkin tykännyt tuosta meidän päädyn greigestä sävystä tosi paljo. Harmi, että en osaa sinua auttaa. Toivottavasti löydät sen juuri oikean sävyisen sängynpäädyn teillekin. :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Toivotaan, että on oikea sävy sängynpäädyssä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!