Aurinkoterapiaa Omanista: The Bank Beach Club

tiistai 13. marraskuuta 2018





Taas on se aika vuodesta, kun 99% suomalaisista miettii, miten meidän esi-isät ja -äidit oikein ovat tätä kylmää ja pimeää pohjolaa alkaneet asuttaa. Aika moni taitaa haaveilla nyt matkasta aurinkoon ja muistelee menneitä matkoja, niin minäkin. Onneksi pian joulun aika tuo tunnelmaa pimeyteen, mutta nyt olisi aurinkoterapiaa tarjolla.
Ennen kuin katsotte lisää kuvia, niin miltä teidän mielikuvissanne aurinkoparatiisi näyttää? Mun mielikuvissa (ja muutama viikko sitten ihan todellisuudessakin) se näytti tältä. Jos jonnekin sopii lausahdus Life is better in flip flops, niin The Bank Beach clubille Omaniin. 




Kun nyt katselen näitä kuvia, alkaa edelleen mielessä soida sama Bob Marleyn biisi kuin paikan päälläkin: "A la la long al lalal long..." 
Täällä tankkasin loman viimeisenä päivänä aurinkoenergiaa tätä pimeää vuodenaikaa varten ja toivottavasti näistä välityy energiaa teille asti.





Me yövyttiin ystävien luona heidän talossaan, jossa sielläkin oli pieni uima-allas, mutta lähdimme useampanakin päivänä retkille vietettämään ranta- ja/tai allaspäivä. Upeita rantoja ja hotelleja ehdittiin viikossa nähdä useita, niistä tämä The Bank Beach Club oli ehdoton suosikkini. Jos muuten lomalla syke hidastui, niin täällä sydän alkoi tykyttää hieman lujempaa. Tässä paikassa, kun osui kohdilleen kaikki unelmani täydellisestä allas- ja rantapaikasta, myös sisustuksellisesti.










The Bank on yhtä aikaa tyylikäs ja rento; rantasänkyineen, ohjaajan tuoleineen ja vedessä olevine aurinkotuoleineen. Muuten hillityt sävyt ja tehosteena kirkkaan meren sävyjä toistavat turkoosinsiniset yksityiskohdat. Maisemauima-altaassa olen aina halunnut pulikoida ja siellä ollessa tuntui melkein epätodelliselta, että voiko tällainen paikka oikeasti olla olemassa.





 Allasalueen lisäksi vieressä oli myös hiekkaranta kaisla-aurinkovarjoineen ja rentoine aurinkotuoleineen. Kun pois lähtiessä vielä näin, että rannalle ryhdyttiin pystyttämään illalliskattausta ajattelin, että en suostu lähtemään, en vain suostu, en rannalta, en lomalta, enkä Omanista. Mutta lähdettävähän se vain oli, ei auttanut.
Ystävälleni kiitos tämän paratiisin paljastamisesta. En olisi oikeasti keksinyt parempaa tapaa viettää viimeistä lomapäivää Omanissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!