Babyshowerit brunssin merkeissä

maanantai 8. elokuuta 2016


Vauvan laskettuun aikaan on enää alle kaksi kuukautta aikaa, ja ajatukset alkavat yhä enemmän suuntautua vauvan tuloon. Isovelihan syntyi melkein kuukauden etuajassa, ja samaan aikatauluun olen valmistutunut nytkin, vaikka eihän sitä koskaan tiedä milloin vauva päättää maailmaan tulla.
Viikonloppuna sain juhlia vauvan tuloa ystävien kanssa babybrunssilla. Esikoista odottaessani vauva syntyi yllättäen vain viikon babyshowereiden jälkeen, joten tällä kertaa ajankohdan kanssa otettiin enemmän varman päälle.
Brunssi oli Cafe Köketissä. En ole siellä aiemmin brunssilla käynytkään, mutta varmasti käyn jatkossakin. Paikka on lapsiystävällinen, ja siellä järjestetään esimerkiksi maanantaisin babybrunsseja vauvoille ja vanhemmille. Ystäväni joka kutsui porukan koolle, olikin ajatellut juuri sitä, että lapsetkin viihyvät, jos heitä on mukaan. Tällä kertaa kaikki muutkin äidit saivat kuitenkin omaa aikaa ja tilaisuuden syödä ja nauttia brunssihetkestä kaikessa rauhassa, koska lapset oli saatu hoitoon. Naisporukalla viihdyimmekin syöden ja jutellen monta tuntia pöydän ääressä. Olikin puhetta siitä, miten sitä pitäisi useammin järjestää tällaisia tapaamisia muulloinkin kuin polttareiden tai babyshowereiden nimissä.


Ystävät olivat hankkineet minulle hemmottelulahjakortin kauneushoitolaan, ja minä ja vauva saimme muitakin suloisia lahjoja. Halusin kiittää ystäviäni päivästä ja väkertelin heille pienet kiitokset vähän samaan tapaan kuin esikoistakin odottaessa (klik).Vaikka popcorniboxeihin vähän toisin kirjoitin, niin ihan en kyllä vielä ole valmis poksahtamaan. Vauva saisi mielellään vielä hetken pysytellä "yksiössään". Toivotaan, että tällä kertaa päästään ainakin sinne samaan 36 viikkoon, ja mieluummin tietysti pidemmällekin. Joka tapauksessa tämän vauvasuihkuttelun jälkeen kelpaa odotella pikkuista maailmaan. 
Kiitos paikalle päässeet ja muualta käsin hengessä mukana olleet rakkaat ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!