Viikot vilistää

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016


Niin ne vain viikot vilistävät ja olemme asuneet uudessa kodissa jo kaksi viikkoa. Rauhallisia hetkiäkin on ollut jo siellä täällä, mutta vasta ensi viikonloppuna meillä ei ole mitään sovittua tai suunniteltua ohjelmaa. 
Ensimmäinen viikko uudessa kodissa meni laatikoiden vimmaiseen tyhjäämiseen. Sitä halusi pahimmat röykkiöt nopeasti pois silmistä ja kodin näyttämään kodilta. Mukavasti motivaatiota paikkojen järjestelyyn toi myös se, että meillä oli heti ensimmäisenä muuton jälkeisenä viikonloppuna talotoimittajan taloesittely. Ihmisiä kävikin paljon, ja joku teistä lukijoistakin oli bongannut Hesarin ilmoituksen ja löysi paikalle. Halusimme itse olla henkilökohtaisesti paikalla vastailemassa kysymyksiin ja kertomassa rakentamiskokemuksia .
Kiireisten viikkojen tai oikeastaan kuukausien jälkeen stressi alkoi sitten laueta, ja tästä viikosta menikin sitten useampi päivä migreenissä. Viikonlopulle oli kuitenkin sovittu pikkumiehen 2-vuotissynttärit, jotka virallisesti olivat jo kuukausi sitten. Jännitin tulenko kuntoon, niin että järjestelyt hoituvat. Perjantaina olin vihdoin ihan kunnossa, ja mumma ja mummi olivat onneksi luvanneet hoitaa leipomisen, niin juhlia ei tarvinnut perua. Pikkumies oli niin odottanutkin juhliaan, erityisesti "kakkuu"ja vieraitaan, että onneksi lauantaina päästiin juhlimaan. Samalla juhlimme vähän myös tupareita, koska vieraat tulivat nyt ensimmäisen kerran uuteen valmiiseen kotiimme. Tämän kimpun olin ehtinyt hankkia itse juhliin, mutta talo täyttyi eilen pojan synttärilahjojen lisäksi myös vieraiden tuomista keväisistä kukkakimpuista. Kukkahullu oli tietysti mielissään, kun nyt on saanut melkein joka huoneeseen tuoreita kukkia.
Eilisiin juhliin palaan vielä, mutta eiköhän ensin aloiteta talokierros. Ensimmäisenä on luvassa olohuone. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!