Joulua ja blogiuudistusta kohti

tiistai 1. joulukuuta 2015


Joulukuun ensimmäinen päivä. Tasan vuosi sitten teimme kaupat tontista, ja tänään yläkerrassa on jo kylppäriä ja vessaa lukuunottamatta pohjamaali kaikissa huoneissa. Näin taakse päin katsottuna tuntuu, että vuosi on mennyt nopeasti, ja raksa on edennyt yllättävän vauhdikkaasti.
Olin ajatellut, että jätän Kuistin kautta -joulukalenterin tänä vuonna toteuttamatta, koska niin monta rautaa on nyt tulessa, mutta joulu on kuitenkin niin ihanaa aikaa, että en lopulta malttanutkaan luopua joulukalenterista kokonaan. Päätin toteuttaa joulukalenterin tänä vuonna pääosin instagramin puolella. Toki noin viikon välein myös tänne blogin puolelle ilmestyy kollaasi viikon joulukalenterikuvista.


Päädyin joulukalenterin toteuttamiseen instagramin puolella myös siksi, että olen täällä hautonut blogiuudistusta, jonka takia blogi jossain kohtaa jää huoltotauolle. Huoltotauko ei toivottavasti ole pitkä, ja jos kaikki menee niin kuin pitää, Kuistin kautta palaa entistä ehompana suurin piirtein vuoden vaihteessa. Joulukalenteri siis päivittäin instagramin puolella, ja täällä blogissa joulukalenterikollaasi kerran viikossa, ja muitakin postauksia huoltotaukoon asti tavalliseen tapaan. Ilmoitan sitten tarkemmin, kun huoltotauko alkaa.
 Jos et siis vielä seuraa Kuistin kautta -blogia instagramissa, niin nyt on hyvä hetki klikkailla itsensä seuraajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!