Vappubrunssi / pieni tervetulojuhla ystäville

sunnuntai 3. toukokuuta 2015


Vappuaattona juhlimme vappua ihan vain oman perheen voimin. Pojalle haettiin muumipallo ja valmistelin vappupäivän juhlintaa. Vappupäivänä me nimittäin saimme maailmaa joulusta asti kiertäneet ystävämme takaisin koti-Suomeen. Ystäviä oli ehtinyt tulla kova ikävä, ja oli ihana saada heidät meille pariksi päiväksi, ja kuulla heidän seikkailuistaan. Mahtavaa, että ihmiset toteuttavat haaveitaan.
Yhdistettyihin tervetulojuhliin ja vappubrunssiin halusin tyylikkään, mutta keväisen kepeän vapputunnelman. Perinteisen vappuisen väri-iloittelun sijaan päädyin pastelliseen vaaleuteen ja kultaan. Sävyjen lisäksi kepeyttä koristeluun toivat pom pom -koristeet, joita olen pitkään halunnut kokeilla tehdä. Pom pom -koristeiden teko-ohjeita löytyi netistä vaikka kuinka paljon, ja niiden tekeminenkin oli todella helppoa. Brunssille teimme aika perinteisiä herkkuja nakkeineen ja perunasalaatteineen. Jälkkäriksi halusin testata jotain uutta, mutta helppoa, ja kokeilin Vaaleanpunainen hirsitalo -blogin Marjan innoittamana tehdä jäätelokakun. Marja on oikein jätskikakkumestari ja hänen blogistaan löytyykin aivan upeita kuvia hänen jätskikakuistaan. Sen verran hyvin tuo minunkin ensimmäinen jätskikakkuni teki kaupan, että se tuskin jää viimeiseksi. Tämän minttuisen lisäksi muitakin makuja täytyy kesän aikana testata. Nyt on kyllä tullut herkuteltua niin paljon, että jätskiherkut täytyy kiltisti vaihtaa rahkapurkkiin. 

2 kommenttia:

  1. Nam, näyttää superhyvältä! Jätskikakut on lapsien mieleen, joten taitaa olla aika hitti lastenkutsuilla! Mekin juhlittiin eilen nimppareita jätskillä ja mietittiin kuinka kiva olis esim. jätskibaari lapsille, jossa he saavat tuunata omat jätskinsä! Tietty kakku on aina kakku ja jos on synttärit niin yleensä kynttilät onkiva saada kakkuun puhallettavaksi? Nimppareilla ei tosin ole sitä kynttilöidenpuhaltamisjuttua! Kevät on juhlien aikaa! Ihanaa kevättä sinne ja toivottavasti pian nähdään joidekin kivojen juhlien merkeissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän olikin jätskibaari pikkumiehen 1-vuotissynttärillä. Sekä lapset, että aikuiset olivat ihan yhtä innoissaan kokoamassa omanlaisiaan jätskiannoksia. Myöhästyneet onnittelut vielä nimpparisankarille ja nähdään pian!

      Poista

Kiitos kommentistasi!