Instagram menossa mukana

torstai 14. toukokuuta 2015


Blogi parka on vähän jäänyt kevätkiireiden jalkoihin. Mies oli viime viikolla työmatkalla, joten kaivattiin pojan kanssa meillekin vähän ohjelmaa, ja lähdimme Etelä-Pohjanmaalle. Äitienpäiväksi saimme onneksi iskänkin jo takaisin Suomeen, ja reissuilta kotiuduttiin jo alkuviikosta. 
Olen myös ottanut tähän keväälle muutaman työkeikan, joten normaalia kiireisempää on ollut senkin takia. Työnteko on ollut kivaa vaihtelua ja harjoitusta sitä ajatellen, kun syksyllä varsinaisesti palaan töihin.
Instagramin puolella on eloa lähes joka päivä, silloinkin kun blogi on hiljaisempi. Insta on niin helppo tapa tallettaa ja jakaa kauniita hetkiä ja otoksia, ja myös löytää inspiraatiota. Huhtikuun kuukauden kollaasi jäi, joten kokosin nyt kollaasin instakuvista vähän samassa hengessä. Instassa jaan välillä kuvia blogin puolelta, mutta pääosin sinne päätyy iphone-otoksia.  Blogiin asti ei aina ehdi päätyä kaikki kivat jutut, kun inspiraatiot ja tilanteet tulevat ja menevät. Instagram pysyy paremmin tahdissani mukana. Instasta minut löytää nimellä heidi_kuistinkautta, ja linkki löytyy myös tuosta sivubannerista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!