Pionien aikaa ja Tukholma kutsuu

lauantai 28. kesäkuuta 2014
  
Puutarhassa on paras pioniaika. Oven suussa pionit ovat avanneet suuret kukkansa. Tuet jäi laittamatta, ja yksi oksa oli jo valtavan kukan painosta katkennut. Sain hyvän syyn taittaa sen sisälle maljakkoon (tai oikeastaan pulloon).
Täällä on pesty ahkerasti pyykkiä, ja pakkailtu, koska päätimme lähdeä Tukholmaan. Pikkumiehen ensimmäinen matka siis luvassa. Lento johonkin vähän kauemmaskin olisi varmasti ihan onnistunut, mutta nyt laivamatka tuntui vauvan kanssa silti helpoimmalta vaihtoehdolta. Vauvan kanssa päivä Tukholmassa hurahtaisi ihan liian nopeasti kaikkine syöttö- ja vaipanvaihtosessioineen, joten päätimme yöpyä hotellissa muutaman yön. Saa nähdä miten meidän ensimmäinen perheloma sujuu.

6 kommenttia:

 1. Pionit <3
  Kerrohan sitten Tukholman reissusta, vinkkejä kaipaan vauvan kanssa matkailuun vaikka kaupunki muutoin suht tuttu onkin. Loppukesästä on myös meillä tarkoitus suunnata vauvelin kanssa Tukholmaan minilomalle. Mukavaa reissua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholmasta on varmasti luvassa postaus, jos toinenkin. :) Lupaan vinkkejä vauvan kanssa matkustamiseen. Mukavaa reissua sitten teillekin, ja sitä ennen ihanaa kesää!

   Poista
 2. Kaunis pioni! <3
  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pioneihin ei vain koskaan kyllästy, eikä Tukholmaan. :)

   Poista
 3. Ihanaa lomaa :) hei ens vkon jälkeen viikolla, tuutteko kylään :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti ootte jo paremmassa kunnossa. Teidän häämatkasuunnitelmat kuulostaa ihanalta. Ootte reissunne todella ansainneet. Joo me tullaan käymään. :) Laitan viestiä, kun palataan kotiin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!