Pikkuautokokoelma

maanantai 9. kesäkuuta 2014
 Pikkumies tuli viime lauantaina vasta 3kk, ja nyt hänellä on jo tälläinen vanhojen pikkuautojen kokoelma. Hän ei ollut edes vielä syntynyt, kun hankin jo hänelle tuon klein bussin. Sopi vain niin kivasti huoneen väreihin, ja tuonne hyllylle. Sen jälkeen bussi on saanut seurakseen lisää kavereita. Äiti ja isä eivät ole voineet vastustaa näitä hauskoja pikkuautoja, kun niitä on tullut vastaan. Kokoelmasta löytyy nyt jo viisi hauskaa menopeliä: klein bus, kupla, rättisitikka, ja sekä isompi että pienempi fiat500. Kokoelman autojen kuuluu olla metallisia, mutta tuo isompi fiat pääsi silti muovisena seulasta läpi, koska sillä oli toinen hauska ominaisuus, se on kauko-ohjattava. Voitte ehkä arvata kumpi vanhemmista tämän auton hankki. Mies oli sitä mieltä, että kyllä pikkumies ansaitsee ensimmäiseksi nimpparilahjakseen kauko-ohjattavan auton. Pikkumies istui tyytyväisenä sylissä iskän ohjatessa, ja ihan niin kuin hän olisi muka osannut jo seurata autoa. Ainakin iskä oli innoissaan. 
Minusta noilla autoilla on ihan selvät kasvot, jokainen ihan oma persoonansa. Katsokaa nyt itse vaikka tuota kuplaa, tuollainen pyöreäkasvoinen leppoisa setä. Rättisitikka taas on vähän tuommoinen vanhempi jo harmaantunut herrasmies... Näkeekö muut autoissa inhimillisyyttä, vai onko helle pehmentänyt vain minun pääni? 

2 kommenttia:

  1. Mua niin nauratti tää ensimmäinen kuva, meillä on ihan samanlainen musta kupla pojan hyllyssä :) joskus vuosia sitten Stokkalta sen poimin mukaan ja seuraan on liittynyt muutama metallinen amerikanrauta. Pitäisi varmaan laittaa kuvaa kanssa. :) ihania on myös nuo Fiatit ja Kleinbussi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teiltä löytyy amerikanraudat. Meillä mennään näillä Eurooppalaisilla :) Olis hauska nähdä teidänkin pojan kokoelma.

      Poista

Kiitos kommentistasi!