DIY: Hääkortti

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014Muutama vuosi sitten sukulaisten ja ystävien päältä oli selvästi pyyhkäissyt oikein rakkausaalto, kun pääsimme juhlimaan samana vuonna yhteensä yhdeksät häät. On siis tullut nähtyä monenlaisia häitä. Häitä kun on ollut ennen ja jälkeen tuon sumankin, mukaan lukien omat häät seitsemän vuotta sitten. Kokemuksesta voin sanoa, että häät ovat aina hääparin oloiset, ja samanlaisia häät ei ole koskaan.
Tunnustaudun häähulluksi, joten yhdeksät häätkään eivät olleet liikaa. Kyllähän rakkautta voisi juhlia vaikka joka päivä. Oikein harmittelin, että nyt taitaa kuitenkin olla kaikki tuttavapariskunnat naimisissa, niin että tänä kesänä ei päästä yksiinkään häihin. Toisin kävi, kun postiluukusta kilahti keväällä yllätyskutsu.
Hääpari oli mennyt virallisesti naimisiin jo talvella, ja eilen juhlittiin rennot puutarhajuhlat kesäauringon paistaessa. Täytyy sanoa, että tämäkin tapa mennä naimisiin oli juuri hääparin oloinen. Tyylikästä, mutta rento tunnelma ihan niin kuin parikin. Aurinkoisten ihmisten häihin kuului tietysti myös aurinkoinen sää. 
Pääsin tekemään hääkortin. Askartelulaatikosta valikoitui neliö korttipohja, mustaa satiininauhaa ja keskelle löysin kätköistäni pikkuisen piirroskuvan, jonka hääpari muistutti yllätävästi juuri kyseistä paria.
Onkos teillä tälle kesälle luvassa monet häät tai juhliiko joku jopa omiaan?

3 kommenttia:

  1. Pidän hääjuhlista, yhdet tiedossa ja saan kunnian olla kolmannen kerran kaaso :) Kaunis yksinkertainen kutsu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaasontehtävä on kunnia, ja olen itekin sen joskus saanut. Ihanaa, että saat tehtävän jo noin monetta kertaa. :) Kuvissa on siis onnittelukortti parille, heiltä tullut kutsukin oli kyllä kaunis.

      Poista

Kiitos kommentistasi!