Kuvia meidän joulukodista tehdystä lehtijutusta

keskiviikko 19. joulukuuta 2018










Nämä ovat kuvia joulujutusta, jonka upea työpari sisustustoimittaja Jonna Kivilahti ja valokuvaaja Krista Keltanen olivat meiltä vuosi sitten tekemässä. Juttuhan julkaistiin sitten tänä vuonna Glorian kodin marraskuun numerossa. 
Kun kuvaan itsekin paljon meidän kotia, niin oli todella mielenkiintoista nähdä miten huippuammtilaiset näkevät meidän kodin ja miten Krista ikuistaa kuviin itselle niin tutut nurkat, tilat ja yksityiskohdat. Vaikka kuvauspäivä oli todella hämärä ja lumet harmillisesti sulaneet, niin Krista on osannut tallettaa näihin kuviin juuri oikealla tavalla meidän kodin joulutunnelman. Monissa joulujutun kuvissa on esimerkiksi melkein vaaleanpunainen valo, enkä usko, että olisin itse koskaan osannut tallettaa sitä samalla tavalla.
Sain Kristalta kuvia paljon enemmän kuin mitä lehteen päätyi, ja haluan jakaa osan niistäkin täällä blogissa teidän kanssa vielä tällä viikolla. Muutenkin tällä viikolla lupaan poikkeuksellisen paljon postauksia, sillä joulujuttuja on vielä luonnoksissa, ja nyt kun kiireet alkavat helpottaa, niin ehdin niitä julkaista. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!