Joulun ajan ihanimmat neuleet

lauantai 15. joulukuuta 2018

Kaupallinen yhteistyö: HALI Harmony living


Minulla alkoi loma ja nyt pääsen keskittymään, jos mahdollista, vieläkin enemmän joulufiilistelyyn. Kuusi on koristeltu ja sen alle alkaa ilmestyä paketteja. Olen yrittänyt välttää stressin hoitamalla lahjahankintoja ajoissa ja ajatuksella. Kun paketointia ei tee paniikissa on hyggeily joululaulujen soidessa ihan mahdollista. Huomaan usein havahtuvani siihen, miten ajattomuus ja klassisuus toimivat lahjoissakin. Pääsin valitsemaan yhteistyössä HALIn kanssa suosikkini heidän runsaasta neulevalikoimastaan. Se olikin ihana tehtävä, sillä joulun ajan, ja itse asiassa koko talven, luottoasuni muodostuvat neuleiden ympärille, ja laadukas neule on myös klassinen, vuosia palveleva ja aina yhtä ihana lahja.




Minä tykkään erityisesti over size -mallisista neuleista, ja siksi valitsenkin usein neuleissa joko malliltaan väljän tai yhtä tai jopa kahta numeroa isomman koon. Ihastuin erityisesti Amerikan vintagen tunika-mittaiseen neulepaitaan ja vaaleaan beigeen/nudeen lyhyempään malliin sekä Stylein Essel neuletakkiin. Valitsemissani neuleissa on materiaaleina Kashmiria, Alpakkaa ja kidmohairia, sekä kauniita harmonisia sävyjä beigestä, nudeen ja harmaaseen.




Kauniaisten keskustassa HALIn ihanat naiset palvelevat joka päivä ennen joulua ja liike on täynnä tyylikkäitä pukeutumisen ja sisustamisen tuotteita. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun olen ostoskassini kanssa huomannut istuskelevani kahvikuppi kädessä HALIn sohvilla vähän pidemmänkin tovin. Tuotteiden lisäksi Halin välitön tunnelma onkin jotenkin ainutlaatuista, eikä se ole pienin syy, mksi sinne usein "piipahdan ihan vain pikaisesti". Halin omistaja Kaisa on valinnut tähän sesonkiin laadukkaita ja kauniita neuleita. Valikoimissa on ihania materiaaleja ja sävyja. HALI:n nettikaupasta löytyy monia malleja, ja liikkeessä valikoima on kaikkein laajimmillaan.


 Kaisa löytää maailmalta aina sellaisia merkkejä kuten ranskalaisen Notshyn, joita ei myydä täällä joka putiikissa. Minä ihastuin paljon ruotsalaisen Stylein merkin neuleisiin. Ruotsin Elle valitsi viime vuonna Stylein perustajan Elin Almdarin vuoden muotisuunnittelijaksi ja merkin Couture-mekko on nähty nobel juhlissa ruotsin prinsessa Sofian yllä. Meillä Stylein merkkiä saa vain kahdesta liikkeestä koko maassa, joista toinen on juuri HALI. Hypetystä on siis tämän merkin osalta ilmassa, mutta minua puhuttelee myös Elin Almdarin ajatukset tuotteiden takana. Hän on esimerkiksi sanonut, että elämä on liian lyhyt epämukavalle muodille, että kaikkien vastuulla on tehdä maailmasta parempi ja kestävämpi paikka, ja että hän haluaa rohkaista ostamaan ajatonta muotia, joka kestää trendien ja eri sesonkien vaihtelut.



Neule on paras vaate jouluisiin kotihetkiin, mutta neuleen voi toki pukea juhlavastikin. Taisin inspiroitua noista Halin glitterjoulupalloista, ja kaivoin omasta vaatehuoneestani esiin paljettihameen ja yhdistin sen Essel neuletakin kanssa. Olen samaa mieltä kuin Elin Almdar; mukavuus ennen kaikkea. Juhlavammassakaan asussa ei tavitse talvella värjötellä. Pikkujouluihin suunnatessa neule ehdottomasti mukaan.



Minä kun olen tällainen jouluhullu, niin pyysin lahjapussit ja nauhaa mukaan, että saan fiilistellä joulua näin paketoinninkin äärellä. Jos haluaa välttyä vaivalta, niin toki HALIssa lahjat paketoidaan kauniisti myös puolestasi.



Arvaatteko mihin neuleeseen päädyin, kun sain valita kuusen alle pakettiin itselleni yhden näistä neuleista. Joku ehkä muistaa, että syksyllä haaveilin nimenomaan jostain nuden / hiekan sävyisestä neuleesta. Valitsin siis tuon täydellisen sävyisen vaalean American vintage Kid mohair Zabi pullover -neuleen . Vaikka sovittelin noita muitakin neuleita, niin tämä jotenkin vain jäi päälleni. Niin ihanan pehmeä materiaali. Mitenköhän maltan pakettini kanssa odottaa aattoon asti.



Onneksi jouluna voi lahjoa niin itseään kuin toisia. Teen usein niin, että jos keksin yhden hyvän lahjaidean, monistan sitä. Kukapa ei ilahtuisi pehmeästä paketista, josta löytyy unelman pehmeä laadukas neule. Ilokseni voin kertoa, että saan yhdessä HALI:n kanssa ilahduttaa näin jouluna teitäkin. Instan puolella nimittäin alkaa huomenna HALI:n 100€ lahjakortin arvonta!

4 kommenttia:

  1. Olipa tuuri, että haastoin itseni juuri käymään 20 itselleni vieraassa ja uudessa blogissa piipahtamassa ja tervehtimässä, ja osuin toisena tänne sinun Kuistillesi. Ihan mielettömän upeat neuleet, ihastuin erityisesti tuohon neuletakkiin!
    Hyvää joulunodotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana, kun löysit blogiini. Tuo neule takki on tosiaan kaunis, sävy on upea. Blogi täällä heräilee joululomalta, joten tervetuloa mukaan jatkossakin! :)

      Poista
  2. Aivan ihania ja etenkin sinä! Ja todellakin kannattaa satsata laatuun, etenkin jos kokee ne elinehtonaan vähintään puolet vuodesta :).
    HALI on ollut omalla visiittilistalla jo kauan, mutta jotenkin aina ne etelänlomat menee aina niin nopsaan, että puolet bucket listasta jää toteuttamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos, niin olet sinäkin. <3 Neuleet on tosiaankin elinehto, taidamme olla samanlaisia vilukissoja. ;) Jos tulet piipahtaamaan HALIin joku kerta, niin laita ihmeessä jotain viestiä, niin piipahdetaan yhdessä viereisessä kahvilassakin. Hyvää uutta vuotta!

      Poista

Kiitos kommentistasi!