HYGGE-ilta: Kukka- ja sisustusworkshop

lauantai 29. syyskuuta 2018Nyt voin paljastaa, mitä oikein olemme yhdessä Ihana kukkasen Kirsin kanssa ideoineet ja luoneet teille. Olemme laittaneet intohimomme ja osaamisemme yhteen, ja järjestämme ensimmäisen yhteisen kukka- ja sisustusworkshopin Kauniaisissa.

Hygge-ilta
Syksyinen kukka- ja sisustusworkshop

Su 28.10.2018
Ihana kukkasen uudessa liikkeessä Kauniaisissa
Promenadiaukio 2
klo 17.00 - 20.00Millainen workshop on?

Tanskalaiselle Hygge-sanalle ei ole suoraa suomenkielistä käännöstä, mutta
workshopissa sukellamme ja syvennymme Hyggen olemukseen kukkien ja sisustamisen kautta.
Ajatus yhteisestä workshopista sai alkunsa, kun halusimme tehdä jotain, missä intohimomme kukkiin ja sisustamiseen voisi yhdistyä. Idea lähti myös omasta kaipuustamme rauhallisiin hetkiin, joissa voisi samanhenkisten ihmisten kanssa nauttia hetkestä luovan tekemisen äärellä. Arjessa ei ole liikaa sellaisia hetkiä, joissa voi rennosti, kiireettömästi ja nautiskellen vain olla tai paineettomasti puuhastella. Sellaisen moniaistillisen elämyksen me haluamme workshopissamme teille luoda.Mitä käytännössä tehdään?

Illan aikana Kirsi näyttää miten upea boheemi rustiikkinen kukka-asetelma oikein syntyy, ja opastaa osallistujia loihtimaan sellaisen itse. Materiaaleina on kauniita leikkokukkia syksyisissä sävyissä; kukkia, oksia ja heiniä.
Minä kerron Hyggeilyn olemuksesta teidän nauttiessa höyryävästä teestä ja voimme keskustella myös yhdessä. Stailaan tilaan Hygge-nurkkauksen, antaen sisustusvinkkejä ja näyttäen miten ja mistä elementeistä Hygge-tunnelmaa voi luoda, vaikka omaan kotiin. Jakamani inspiraation ja vinkkien pohjalta pääsette myös itse kokeilemaan oman Hygge-nurkkauksen sisustamista. Sisustuksessa on mahdollisuus käyttää tehtyä kukka-asetelmaa, Ihana kukkasen runsasta sisustusvalikoimaa ja paikalle erikseen koottuja esineitä.

Suosittelemme ottamaan kameran (tai puhelimen) mukaan, jos kauneutta haluaa ikuistaa kuviin itselle muistoksi tai jakaa some-kanaviinsa.Keitä workshopin vetäjät ovat:

Kirsi on kahden tytön äiti, yrittäjä ja floristi, jonka käsissä kukat taipuvat mitä upeimpiin kimppuihin ja asetelmiin. Niin upeisiin, että hänet palkittiin vuoden floristiksi 2017.
Ihana kukkanen -liike on Kirsin pitkäaikaisen unelman täyttymys ja mahdollisuus hyödyntää ammattifloristin osaamista sekä kokeilla jatkuvasti uutta. Kirsi haluaa tarjota Ihana kukkasessa hemmottelua kaikille aisteille tuomalla runsaan leikko- ja ruukkukukkien valikoiman, luomaan tuoksua ja väriloistoa. Ihana kukkasessa saa aina kukkiin myös koskea, sillä fiilistely kuuluu asiaan.

Minä Heidi taas olen kahden pienen pojan äiti, teatteriopettaja, sisustus- ja lifestylebloggaaja, sisustustailisti, ja ehkä vielä muutakin. Yhdistävä tekijä näiden kaikkien asioiden välillä, joita työkseni teen, on luovuus. Koen, että tässä workshopissa ydistyvätkin jollain tavalla nuo kaikki asiat, joiden äärellä työskentelen. Workshopissa jaan teille luovaa inspiraatiota erityisesti sisustamisen näkökulmasta.


Kenelle workshop sopii?
Workshop sopii kaikille kukista, sisustamisesta ja luovuudesta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei vaadita, innostus riittää.

Workshopin hinta on 95€
ja se sisältää vinkkien ja inspiraation lisäksi, illan aikana tehdyt kukat, keramiikkaruukun, johon asetelma tehdään, teetarjoilun, sekä osallistujia varten kootun inspiraatiopaketin, joka toivottavasti innostaa jatkamaan kukka-, sisustus- ja hyggetunnelmointia myös kotona.


Ilmoittautuminen
 Ilmoittautua voi sähköpostitse osoitteeseen info@ihanakukkanen.fi 14.10. mennessä.
Ilmoittautuminen on sitova, ja sitä ei voi perua, mutta jos este tulee, voit itse luovuttaa paikkasi jollekin toiselle.
Osallistujamäärä on tilan ja henkilökohtaisen opastamisen takaamiseksi rajoitettu,
 joten ilmoittaudu nopeasti mukaan!

Me odotamme iltaa ja teidän tapaamista jo aivan innoissamme.
Lämpimästä tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!