Vuosikollaasit 2017: Sisustaminen

tiistai 2. tammikuuta 2018


Näin uuden vuoden ensimmäisellä viikolla on aika vielä katsoa mennyttä vuotta.
Kokosin blogin tärkeimmistä aihealueista vuoden 2017 kollaasit, ja niitä tippuukin tänne blogiin koko viikon ajan. Kuistin kautta -blogi on aina ollut ennen kaikkea sisustusblogi, joten itseoikeutetusti ensimmäisena kertaan sisustusvuotta 2017.

Hektisin taloprojektin vaihe oli vuonna 2017 takana, vaikka yhä edelleen tälle uudelle vuodellekin olisi jotain pieniä juttuja To do -listalla ja pihan kanssa vähän isompikin. Sisustusjutut olivat kuitenkin pienimuotoisempia kuin raksavuoden aikana ja heti sen jälkeen. Vuoden 2017 aikana talokierros jatkui, kun esittelin kylpyhuoneensaunan ja vessan.
Alkuvuodesta lastenhuone uudistui, kun sinne hankittiin lisää säiltystilaa. Isomalle pojalle hankittiin myös uusi juniorisänky, kun vauva kasvoi ulos korisängystä ja siirtyi isoveljen sänkyyn.
Ruokailutilaan saatiin valmiiksi kuuden hengen ruokapöytä ja hankittiin vanhojen tuolien lisäksi kaksi uutta DSW-tuolia. Tulevana vuonna pöydän kansi vaihtaa vielä väriä tai vaihtuu kokonaan. Vaikka vaalea puu monissa kodeissa näyttää kivalta, se ei meillä tuntunut omalta.
Musta maalisivellin on heilunut useammankin kerran, kun sekä kiinteä kirjahylly että miehen tekemän kaappi muuttuivat mustaksi.
Makuuhuone ryhdittyi ensin sängynpäädyllä, ja syksymmällä vauvavuoden unettomimpaan aikaa haaveilin hotelliunista, ja halusin kotiinkin enemmän hotellitunnelmaa makuuhuoneeseen.
Olohuoneen ilme muuttui, kun sohva sai vaaleat pellavapäälliset auringossa haalistuneiden tummien tilalle. Samassa yhteydessä kerroin muutenkin kokemuksia Le grand air -sohvasta. Meidän kiipeilevän taaperon takia jouduin vuoden aikana sanoa hyvästit sohvapöydälle, ja itse asiassa kaikille matalalla oleville sisustusasetelmille. Toivottavasti ne tämän vuoden aikana saadaan takaisin.
Vuoden aikana aloitin työt ja työhuoneeseen pyrin luomaan sekä järjestystä ja kauneutta.
Kun muutimme taloon olivat käytännössä kaikki mattommme näihin huoneisiin liian pieniä. Kaksi uutta mattoa päätyi lattioille vuonna 2017. Elyse-matto oli ensin kesällä yläkerran aulassa ja syksyllä vaihdoin sen olohuoneeseen. Makuuhuoneessa jalat saa aamulla laskea pehmeälle palmikkomatolle*.
Nämä ja joitakin muitakin sisutusprojekteja mahtui vuoteen 2017.
Sisustushaaveita riittää ja muutama sisustuksen ongelmakohtakin olisi ratkottavana vuodelle 2018. Tunnetusti sisustusinspiraatio iskee myös aina välillä ihan yllättäen, joten sistusjutut painottuvat ensi vuonnakin. Toivepostaus on ainakin luvassa, koska alkuvuoteen lupaan postauksen ainakin vaatehuoneesta. Toiveita sisustusaiheista otan jatkossakin mielellään ja toteutan niitä vuoden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!