Joulutunnelmointia Baby Wallabyn innoittamana

keskiviikko 30. marraskuuta 2016


Viime vuosien tapaan olen yrittänyt pantata joulujuttuja täällä blogissa joulukuulle, mutta kai sitä näin yhden päivän voi ottaa ennakkoa itseluomastaan säännöstä. Jouluhullu kun olen, niin olen tunnelmoinut joulua jo monta viikkoa, enkä nyt vain malta himmailla enää täälläkään.
Baby Wallabylta blogiyhteistyön merkeissä saatua peitto-ja tyynysettiä* sekä lakanoita* pojan sänkyyn pedatessani innostuin tekemään hänelle jouluisen pedin valoineen.
Joko te olette törmänneet näihin ajattomiin, laadukkaisiin ja tyylikkäisiin vauvojen ja pikkulasten tuotteisiin? Baby Wallaby on uusi perheyritys, joka sai alkunsa tuoreen äidin Sanna-Marin keksimästä ensipeitosta. Sen ympärille on rakentunut aivan ihana tuotesarja, joka lanseerattiin alkukesästä. Tuotesarjaan kuuluu etenkin juuri nukkumiseen liittyviä laadukkaita tuotteita, vaunuverhoilla ja kylpemiseen liittyvillä tuotteilla täydennettynä.


Joulufiiliksissäni aloin jo miettiä miten ihana pojan on näistä lakanoista herätä jouluaattoaamuna. Jouluaattoaamussa kun on minusta jotain erityistä taikaa, ihan erilainen tunnelma kuin minään muuna aamuna vuoden aikana. Pyjamassa peitto ja tyyny kainalossa voi hipsutella katsomaan joulupukin kuumaa linjaa ja syödä aamupalaksi joulupuuroa. Pehmeään peittoon kääriytyneenä voidaan katsoa Lumiukko koko perhe yhdessä. Jouluna ei haittaa vaikka aamu venyisi joulurauhan julistamiseen saakka. Kahden pikkuisen kanssa jouluaatossakin on toki varmasti paljon elämää. Siinä missä joulussa itsessään on rauhallinen tunnelma, niin pienten kanssa yhdessä vietetyt iloiset hetket tekee meille tänä vuonna joulun.
Näiden jouluisten tunnelmien jatkoksi voin kertoa, että jo perinteinen Kuistin kautta -joulukalenteri ilmestyy tänäkin vuonna instagramissa päivittäin, ja koontina täällä blogissa viikottain. Muitakin kivoja jouluisia juttuja on teille luvassa.
Tähän Baby Wallaby -yhtetyöhön liittyen yksi starttasi jo instagramin puolella käyntiin maantaina.  heidi_kuistinkautta tililläni on nimittäin käynnissä ihana arvonta , jossa voi voittaa juuri tämän saman pikkulasten unisetin. Unisettiin kuuluu siis  pussilakanasetti sekä peitto-ja tyynysetti. Käykäähän siis osallistumassa!
Tämän viikon jälkeenkin kannattaa seurata Baby Wallabyta instassa, sillä yhdessä eri instagram-tilien kanssa jokaisella viikolla jouluun asti on luvassa arvontoja. Minä sain kunnian startata Baby Wallabyn X-mas Giveaway -viikot, joten vinkkaanpa, että loppuviikosta jotain kivaa on luvassa vielä myös täällä blogin puolella. Baby Wallaby peittosetti ja lakanat ovat ihana joululahja, koska ne kestävät aikaa niin laatunsa kuin designinsa puolesta. Meilläkin nämä tulevat olemaan käytössä sisarukselta toiselle. vaikka sisaruksesta toiselle.*Yhteistyö

4 kommenttia:

 1. Niin nätit - mukana ollaan arvonnassa!
  sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistuminen täytyy jättää varsinaiseen arvontapostaukseen, eli seuraavaan postaukseen.😊

   Poista
 2. Heippa! Kivalta näyttää tuo tapetti, meille tulossa sama rakenteilla olevaan taloon 5 vee pojan huoneseen. Olisin vielä kysynyt että mikä tuo teidän lattia on? Sekin näyttää hyvältä! t. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on kyllä kiva. Lattia on Timberwisen Tammiparketti Classic White Cream Harjattu Mattalakattu. Tsemppiä rakennusprojektiin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!