KARISMA: Vaasan tyylihelmi

tiistai 19. heinäkuuta 2016


Vaasa-vinkkejä kertoessani lupasin palata yhteen erityisen tyylikkääseen vaateliikkeeseen. 
Karisma oli ihan hotellimme lähellä, sopivasti kulman takana. Jälleen kerran loistava esimerkki siitä miten suuri merkitys sisäänkäynnillä on. Eihän noista ovista voinut kuin astua sisään. 


Pelkästään nämä upeat tilatkin ansaitsevat tämän ihan oman postauksensa. Korkeat tilat, isot ikkunat, leveät ikkunalaudat ja puulattiat, ai että... Sydämessäni on modernin arkkitehtuurin ohella aina paikka myös kauniille vanhoille rakennuksille. Jäin pitkäksi aikaa juttelemaan liikkeen omistajan Carolan kanssa, joka kertoi olleensa yrittäjänä jo 27 vuotta. Upea ura! Sitä en tullut kysyneeksi, koska nimenomaan Karisma on saanut alkunsa, mutta näihin avariin ja tyylikkäisiin tiloihin (Hovioikeudenpuistikko 20) Karisma on muutanut viime elokuussa. On aina inspiroivaa tavata ihmisiä, joista huokuu innostus ja ylpeys sitä kohtaan mitä he tekevät.


 "Black. White. Grey. Nude. Repeat." Tuon yhdistelmän nimeen vannon niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa, joten Karisman värimaailma oli todella makuuni. Yhtä By Malene Birgerin perustoppia lukkuun ottamatta, tämän ison vauvavatsan kanssa vaatteet toki jäivät rekeille, vaikka hyviä alejakin juuri nyt olisi ollut. Valikoimissa oli kuitenkin myös asusteita ja joitakin sisustustuotteita, joten jotain tuliaiseksi kotiin lähti mukaan. Tuo Tiger of Swedenin nuden sävyinen laukku jäi vähän vaivaamaan, se kun olisi istunut hyvin vauvamasunkin kanssa. ;) Liikkeen valikoimissa on monia tyylikkäitä merkkejä kuten J. Lindeberg, Filippa K, Repeat ja Busnel.Tuota Balmuirin tuolia ihastelin, ja palasin nappaamaan siitä vielä erikseen kuvan, vaikka se ei varsinaisesti edes ollut myynnissä vaan myymälärekvisiittaa. Muuta toki Balmuirilta löytyi, kuten huiveja ja kynttilöitä.


Aion ehdottomasti palata Karismaan, kun seuraavan kerran Vaasassa pääsen käymään. Kiva, että pienemmästäkin kaupungista voi löytää tällaisen tyylihelmen.

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanainen käynnistäsi ja tästä hienosta postauksesta ❤ Upeat kuvat! Kram, Carola ps. Karisma täyttää ensi keväänä 10 v ja sitä ennen pyöritin Benettonia 17 v Vaasassa. Niin ne vuodet vierii kun on mukavaa... ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille! ❤ Tulen tästä eteenpäin aina ehdottomasti käymään, jos Vaasan suunnilla liikun. Aurinkoista loppukesää Vaasaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!