Hempeän keväinen vappukattaus

perjantai 29. huhtikuuta 2016



Meillä oli viime viikonloppuna ystäväpariskunta brunssilla, ja otin jo silloin kattauksessa ennakkoa vappuun. Pöydän keskipisteenä oli keväisen hempeä kimppu. Kukkakauppaan astellessani ajattelin hankkivani yksittäisinä kukkina joko pioneja, hortensian tai jaloleinikkejä, mutta mitään näistä ei sattunut olemaan irrallaan. Valmiista kimpuista niitä kuitenkin löytyi. Tässä kimpussa oli kahta kolmesta etsimästäni, joten se pääsi meidän vappukimpuksi. Kimppu on kestänyt hyvin, joten siitä on iloa vielä nyt oikeanakin vappuviikonloppuna. Jos tuo kimppu nyt ei varsinaisesti ole mikään vappukoriste, niin ilmapallot ja serpentiini toivat suoremmin vappufiilistä. Hillittyjen sävyjen ystävä, kun olen niin en lähtenyt silti niissäkään väri-iloitteluun. Pöydällä kiemurteli musta serpentiini, ja pari valkoista ja mustaa ilmapalloa.



Kivoja kahviservettejä on ihan yleisesti ollut minusta vaikea löytää. Isot TineK:n servetit ovat aina olleet suosikkejani, mutta olen harmitellut, että niitä on vain isoa kokoa. Toiveeseeni (ja varmasti monen muunkin) on nyt vastattu, ja TineK:n serveteistä on tullut nyt myös se kaivattu pienempi kahviservettikoko. 
Astioiksi päätyivät yksinkertaiset valkoiset astiat. Ne ovat alelöytöni Cobellosta joskus viime talvelta. Ensin löysin kupit Espoon liikkeestä ja myöhemmin Vantaan liikkeestä vielä kulhot sekä ison lautasen tarjoiluastiaksi. Nämä astiat ovat olleet paljon käytössä ja vilahdelleet kuvissa täällä blogissakin useamman kerran. Pari marimekon kulhoa päätyivät vielä lisäksi kattaukseen.



Pääsemme miehen kanssa huomenna ystävien kanssa ulos dinnerille. Mummi ja vaari hoitavat pikkumiesta, joten jos vanhemmat ovat innoissaan omasta ohjelmastaan, niin on kyllä poikakin omastaan. Sunnuntaina katsotaan sitten fiiliksen ja sään mukaan mitä tehdään, ilman sen suurempia etukäteissuunnitelmia.
Hauskaa vappua! Kesä on ihan pian täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!