Joulutunnelmointia Porvoossa

perjantai 4. joulukuuta 2015
Porvoossa on aina joulun aikaan päästävä käymään. Vaikka lunta ei olisi yhtään, niin kuin tänä vuonna, Porvoossa on takuuvarmasti jouluista. Vanhankaupungin joulu ei petä. Miehellä alkoi viikolla isyysloma joka jatkuu loppiaiseen asti. Hänen lomansa tulee kulumaan pitkälle raksalla, mutta jouluisella visiitillä Porvooseen oli kiva aloittaa hänen lomansa, ja viettää koko perheen yhteistä aikaa. 


Arkipäivänä Porvoon kadut olivat rauhallisia. Putiikeissa oli tilaa, ja kahviloihin sopi hyvin rattaineen päivineen. Fiilistelimme jouluisia pikkukatuja jouluasussaan. Lähes jokaisen putiikin edustoille piti pysähtyä ihastelemaan jouluvaloja, kuusia, kransseja ja istutuksia.


Kiertelimme tunnelmallisia liikkeitä, kävimme syömässä ja glögillä. Pikkumies kävi joulupukinpajalla (lelukauppa Riimikossa) esittämässä lahjatoiveensa, ja taisipa tontut toiveen kuullakin. ;) Pimeä tuli tosi aikaisin, mutta jouluvaloissa vanhakaupunki oli kaunis silloinkin. Jossain kohtaa leijaili muutama lumihiutalekin, ihan kuin viimeistelemään tunnelman. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!