Huonetuoksu ja Pariisi-tunnelmaa makuuhuoneeseen

tiistai 22. syyskuuta 2015Kävin viime viikonloppuna Balmuirin showroomilla; mitä ihania sävyjä, pehmeitä ja laadukkaita materiaaleja sekä huonetuoksuja. Hankin pari pehmeää pyyhettä jo tulevaa taloa ajatellen, sekä tuon huonetuoksun. Kotiin palattuani tarkoitukseni oli vain laskea makuuhuoneen kaapin päälle tuo Balmuirilta saamani kynttilä, kun sisustusinspiraatio iski ja koko huoneen järjestys vaihtui. Kiitos sisustusinspiraatiosta ja kynttilästä kuuluu siis tällä kertaa Balmuirille. Suurin osa sisustusinnostani menee tällä hetkellä yleensä talon sisustussuunnitelmiin, mutta aika ajoin osansa saa toki myös tämä väliaikainen kotimme.
Sänky on ollut seinässä kiinni, että pikkumies ei putoa sieltä alas. Nyt hän onneksi osaa jo tulla sieltä itse alas, joten sänky kääntyi ja siirtyi keskelle seinää. Miehen tekemä kaappi on aiemmin ollut tapettiseinällä. En ole mikään tapettien ystävä, joten helppo arvata, että tuota kukkatapettia en ole itse valinnut. Muissa seinissä tässä asunnossa ei onneksi ole kuvioita, joten olen nyt vain päättänyt sietää tämän verran kukkakiekuroita. Valkoinen tausta on silti levollisempi sisustusasetelmiani ajatellen. Kaapin yläpuolelle seinälle löysi paikkansa Deseniolta saamani COCO-juliste, ja kaapin päälle kokosin muitakin tämän hetken suosikkiasioitani.
Syystunnelmointiini kuuluu tietysti tulevan Pariisin matkaan fiilistely. Pariisitunnelmaa tuo huonetuoksujen kanssa pitkät ruusut, ahkerasti selaillut Pariisi-aiheiset kirjat ja tietysti Eiffel-torni. Aurinkoisena sunnuntaiaamuna avasin ranskalaisen- ....ei kun siis ihan tavallisen parvekkeen oven, ja toivotin raikkaan syksyn tervetulleeksi uudistettuun makuuhuoneeseen.

Ps. Muistakaahan käydä osallistumassa Desenion julistearvontaan

6 kommenttia:

 1. Ihana fiilis ja tunnelma.
  Mukavaa viikkoa -laitan teille muokattuja tarjouksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin olen nyt viihtynyt makkarissa tämän pienen uudelleen järjestelyn myötä paljon paremmin. Palaan taas pian meidän suunnitelmiin. :)

   Poista
 2. Voi miten ihana tunnelma makkarissa onkaan!!! Tuo koko asetelma lipaston/kaapin päällä on hieno! Ihanaa lokakuun alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura ❤️ Sinunkin kodissasi on niin kauniita asetelmia. :) Asetelmien tekeminen on kyllä lähes terapeuttista. Haaveilen rauhallisesta sunnuntaipäivästä, niin että voisi vain koko päivän tehdä asetelmia ja fiilistellä kauniilla jutuilla. Eiköhän sellainen päiväkin joskus tule.

   Poista

Kiitos kommentistasi!