JOULUKALENTERI 17/24: Taloja taloja

keskiviikko 17. joulukuuta 2014


Kuistin pöydällä on tänäkin jouluna pikkuinen kylällinen taloja.
Olen aina vuosittain hankkinut yhden talon lisää, mutta tänä vuonna pienoismalli on jäänyt hankkimatta, kun huomio on mennyt sen ihan oikean talon hankkimiseen. Edelleen koko taloasia tuntuu välillä epätodelliselta. Hiljalleen asiat kuitenkin muuttuvat todeksi. Valmiista talomalleista ei sellaisenaan löytynyt sitä meidän unelmataloa, joten arkkitehti hahmotteli meille toiveidemme pohjalta ensimmäistä luonnosta talosta. Sen jälkeen olemme pyöritelleet eri pohjapiirustusvaihtoehtoja. Mies on istunut pari iltaa koneella, ja luonnostellut kuvia, että saisimme niiden pohjalta budjettitarjoukset muutamalta talotoimittajalta. Julkisivusta meillä alkaa jo olla aika tarkkakin visio, mutta sen sijaan sisätilojen kanssa onkin vielä pyörittämistä. Suurin kysymysmerkki on kellari, tuleeko sitä, ja jos, niin mitä tiloja sinne tulee. Tänään oli taas tapaaminen yhden talotoimittajan kanssa. Toivottavasti joululomalla meille järjestyy vähän rauhallisempaa suunnitteluaikaa.

2 kommenttia:

  1. Suloisia taloja ja ihana "perinne" keräillä joka joulu uusi mökki pikkukylään! Toivottavasti myös oikea taloprojekti sujuu ongelmitta ja voitte viettää rauhallisen ja stressittömän joulun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ehkä hankkia vielä joulun jälkeen tämän vuoden talo kokoelmaan tai sitten voi luvan kanssa hankkia ensi jouluna kaksi. :) Varmasti aina pieniä haasteita tulee, mutta täytyy toivoa, että rakennusprojektista selvitään ilman suurempia haasteita. Mukavaa ja rauhallista joulua myös sinulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi!