Loma ja Turkki kutsuvat

perjantai 31. lokakuuta 2014


Tätä on odotettu! Nää lähtis nyt Turkkiin Sideen.
Veikkaan, että aika erilainen matka tulee kuin kaikki aiemmat matkat miehen kanssa kahdestaan. Viime kesän Tukholman matkaa kauempana me ei vauvan kanssa olla käyty, joten nyt testataan miten matkustaminen, ja varsinkin lentäminen, tuon naperon kanssa oikein sujuu. Kahdestaan meitä on vetänyt yleensä puoleensa kaupunkikohteet, mutta nyt olisi luvassa Rantaloma isolla R:llä. Pinterestin beach life -kansio onkin täyttynyt tiuhaan matkaa odottaessa. Kollaasin kuvat lähteineen ovat siis sieltä, vaikka mies ensi vilkaisulla luulikin, että tuossa ensimmäisessä kuvassa olen minä pikkumiehen kanssa. HE HE!
Turkki valikoitui kohteeksi muutamasta syystä. Vauvan ehdoilla matkustaessa listan kärjessä oli lyhyt lento, ei aikaeroa, lämmin (mutta ei liian lämmin vauvan kanssa), rantaa, ja helpoutta. En kyllä olisi uskonut, että meistäkin tulee all inclusive -matkailijoita, mutta kummasti sitä kaipaa helppoutta, kun kuvioissa on mukana tuollainen pikku-ukkeli omine systeemeineen ja aikatauluineen. Sidessä on kuitenkin myös vaikuttavia antiikin jäännöksiä, esimerkiksi amfiteatteri, joka kiinnostaa myös ammatillisesti. Päätarkoitus on ottaa rennosti, nauttia perheen yhteisestä ajasta, rannalla ja altaalla olosta, kulttuurista, spahoidoista ja ruoasta. Side on Antalyan ja Alanian välissä, joten jos sen nähtävyydet on koettu, ja löhöily alkaa kyllästyttää, niin isompiinkin kaupunkeihin on suhteellisen lyhyt matka. Suuria suunnitelmia meillä ei ole, vaan fiiliksen ja pikkumiehen mukaan mennään ja ollaan.
Blogi vetäytyy nyt myös lomalle, mutta lomaotoksia tallentuu varmasti instagramiin. Instagaramistahan minut löytää nimellä heidi_kuistinkautta. Profiili on yksityinen, mutta hyväksyn kyllä seuraajia.
Tämä valkoinen haamu lähtee siis nyt hakemaan vähän väriä.
Jännittävää Halloween-iltaa! BÖÖÖ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!