Brion kilpa-auto raitamatolla

keskiviikko 14. toukokuuta 2014


Olen metsästänyt pikkumiehen huoneeseen valkoharmaata raitamattoa jo pitkään, ja tainnut täälläkin sen mainita. Kuvittelisi, että sellaisia olisi joka mattokaupassa, mutta ei. Yhden valkoharmaan raitamaton bongasin, mutta useamman satasen hintalappu ei innostanut. Kun aika paljon kivemman hintainen raitamatto osui silmääni Hobby Hallin mainoksesta, oli matto minulle myyty. Nettitilauksissa todellisista sävyistä ei koskaan tiedä, mutta sävy oli oikea ja matto muutenkin tilaansa juuri sopiva. Nyt raitoja pitkin huristaa jo iso brion kilpa-auto, jonka pikkumies sai toisilta kummeiltaan kastelahjaksi. Ajattelin, että autoon voisi teettää vielä laatan, johon on kaiverrettu hänen nimensä. (Kiitos Modernisti kodikas -blogin Kerttu vinkistä.) Kun poika kasvaa uskon, että tällä leikitään ahkerasti. Brion puiset klassikkolelut ovat maminkin mieleen, ihana pirteä värilaiskä hillityn sävyisessä huoneessa. Ihan niin kuin pojan huonetta sisustaessa ajattelinkin; hillittyt sävyt taustana, ja lelut saavat tuoda väriä
Tälle viikolle kalenterissa on monta merkintää tapaamisista ystävien kanssa lounaiden ja kahvitteluiden merkeissä. Mikäs sen parempaa kuin ystävien seura.

2 kommenttia:

  1. Kaunis raitamatto:)! Meiltäkin löytyy raitamattoja useammastakin huoneesta. Ja Brion lelut on kyllä ihania! Olisipas tosi hyvä idea laittaa nimilaatta autoon:)!

    VastaaPoista
  2. tulin vastavierailulle, tosi nätti blogi sulla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!