Linnunpesä

torstai 3. huhtikuuta 2014


Tässä joku päivä pojan nukkuessa sain pääsiäisinspiraation. Järkevämpää olisi ehkä ollut nukkua itsekin päikkärit, mutta piristi se pikku puuhastelukin. Mitään valtavia pääsiäiskoristeluja en yleensä harrasta, mutta aina jotain on kiva laittaa. Tämän tapaisen linnunpesän olen tehnyt jo useana pääsiäisen vähän eri muodoissa. Välillä olen tehnyt astelman koriin tai tarjottimelle, mutta tällä kertaa kaivoin esiin lasikulhon. Höyhenet lentelevät helposti pienestäkin ilmavirrasta, joten syvä lasikulho tuntuu toimivan tarkoitukseen parhaiten. Poika nukkui äidin puuhastellessa pitkät unet, joten jos vain ehdin tarttua kameraan on pääsiäisinspiraattioni tuotoksia luvassa vielä lisääkin.

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! :)
  Itse en myöskään oikein värikkäistä pääsiäiskoristeluista välitä ja jätänkin koristelun aika vähiin. Tämän sinun idean voisin hyvin myös omassa kodissa toteuttaa! :)

  VastaaPoista
 2. Löysinpä ihanan uuden blogituttavuuden! Kiitos inspiraatiosta! Ilmapallokortteja olen tehnyt jo useamman. :)
  Pari kysymystä teidän ihanasta kodista. Mitä laattaa teillä on käytetty? Harmaa sävy näyttää ihanalta! Ja mikä maali ja sävy on makuuhuoneen harmaassa seinässä? Olisin tosi iloinen, jos ehdit vastaamaan.
  Ja onnea yksivuotiaalle!
  T. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onpas kiva kuulla, että olet löytänyt blogini, ja että se on inspiroinut. :) Tarkoitako kylppärin kimaltavaa laattaa? Ihan varmasti en enää mallia muista, mutta muistaakseni se on tämä: http://www.laattapiste.fi/tuotteet/?product=129180092 . Laattaa oli muistaakseni myös pienempänä. Muilla seinillä kylppärissä on ihan perus mattavalkoinen iso laatta. Makkarin harmaa maali on Sandolin värikartasta sävy nepal medium. Oikean harmaan sävyn löytäminen voi olla hankalaa. Tätä sävyä meillä oli jo edellisessä kodissa, ja tässäkin kodissa useammalla seinällä esim. lasikuistilla ja pojan huoneessa. Mitäs sitä liikaa kikkailemaan, kun hyvä sävy kerran on löytänyt. ;) Toivottavasti näistä tiedoista oli apua.

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta! Tarkoitin lattialaattaa, jota oli kodinhoitohuoneessa. Maalisävy menee heti muistiin! Minulla ei ole omaa blogia, mutta voi ihanuus kuinka paljon olen saanut vinkkejä ja apua muiden blogeista. Ja kuten jo kirjoitin, ajatus lähti taas rullaamaan villisti, kun luin juttujasi.

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogeista saa kyllä paljon inspiraatiota ja ideoita. :) Lattialattaakaan en varmasti enää muista. Sekin on Laattapisteen valikoimasta, ja voisi ehkä olla tämä:
   http://www.laattapiste.fi/tuotteet/?product=144015501 Samaa laattaa meillä on myös kylppärissä pienemmässä koossa.

   Poista
 4. Hei ! Etsin tässä hotellivinkkejä Pariisiin, ja huomasin, että olet ollut viime vuonna Hotel Paradis Parisissa. Voisitko kertoa jotain kokemuksia hotellista, ja oliko hotelli muuten hyvä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, että vastaaminen on kestänyt. Vastasin suoraan kyseisen postauksen alle, niin muutkin hotellista kiinnostuneet löytävät sen helpommin. http://kuistinkautta.blogspot.fi/2013/04/pariisin-hotelli.html

   Poista

Kiitos kommentistasi!