Projekti: vauvanhuone

tiistai 18. helmikuuta 2014
Projeksti vauvanhuone alkaa olla voiton puolella. Seinässä päädyttiin lopulta maaliin. ...tai siis pohjalle tuli lopulta tasoitetapetti, koska edellisen asukkaan laittama lastulevyseinä oli ruvennut halkeilemaan. Mihinkään isoihin levyttämishommiin emme halunneet ryhtyä, joten tämä oli lopulta paras ratkaisu. Pinnasta tuli siisti, ja repeämiä ei ole tullut. Peukut pystyyn, että kestää.
Maalaushommiin päästiin siis sitten vasta tasoituksen jälkeen. Jos joku ihmettelee mitä ihmettä injektioneulalla tehdään seinäremontissa, niin sitä minäkin ensin ihmettelin. Liisterin levityksessä oli tullut laiska kohta, ja kun ryhdyimme maalamaan tasoitetapetin päälle, alkoi seinä yhdestä kohdasta kupruilla. Onneksi mies keksi, että neulalla saa seinän ja tapetin väliin lisää liisteriä ilman, että koko tapettivuotaa tarvitsee irrottaa. Vähän epäilin miten systeemi toimii, mutta nyt kupruista ei ole tietoakaan. Mikäs remppa se pikkuremppakaan olisi ilman pieniä yllätyksiä ja haasteita. 
Monta rautaa on ollut yhtä aikaa tulessa. Samalla mies on tehnyt myös jatkettavaa pinnasänkyä (klik), jonka viimeistä maalikerrosta olen tänään maalaillut. Tai saa nähdä, voi olla, että yksi maalikerros vielä tarvitaan. Sängyn päälle on syntynyt myös hylly, ja keinukin on huoneeseen saatu (maalia toki kaipaisi sekin). Vielä ikkunallinen väliseinä/ovet makkarin ja vauvanhuoneen väliin on tekeillä, mutta muuten alkaa näyttää jo aika valmiilta. Valmiista jutuista alkaakin sadella hiljalleen kuvia, mutta päätin nyt ensin aloittaa näistä kertyneistä making of -otoksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!