Jatkettava pinnasänky vihdoin valmis

lauantai 22. helmikuuta 2014


Näitä kuvia olen lupaillut heti, kun jatkettavassa pinnasänky on valmis. Kova työ sängyssä oli, mutta olen niin tyytyväinen lopputulokseen. Molemmat laidat saa siis sängystä pois, ja pituutta voi säätää kolmessa portaassa 150cm asti. Patjaa jouduttiin vähän metsästämään, kun pinnasängyt ovat yleensä 60cm leveitä, mutta tässä leveyttä on 70cm. Ikealta löytyi kuitenkin patja, josta mattopuukon avustamana saimme tuunattua oikean koisen patjan. Ylijääneen pätkän voi sitten lisätä jatkeeksi, kun sänky on käytössä pidennettynä. Oli pakko saada asetella sänkyyn jo pilvilakanat ihan koemielessä, vaikka en niitä ole edes vielä pessyt, ja vauva nukkuu sitten ensin korisängyssä.

9 kommenttia:

 1. Upea lopputulos, on sinulla kätevä mies!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä ajattelin, että tuleekohan tuosta ajoissa valmista, kun tajusin homman määrän. Valmista tuli, ja olen tosi tyytyväinen sekä sänkyyn että puuseppämieheeni :)

   Poista
 2. Ihana sänky. On kyllä taitava tuleva isukki. Mistä olet puputyynyn hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä tuleeko pikkuisesta yhtä taitava apuri iskälle puuhommiin ;) Tyyny on HM home -mallistosta.

   Poista
 3. ihana siitä tuli. Mun haave oli aina sebran sänky, mutta niin törky kallis muutaman vuoden takia etten raaskinu. Ja meinasin silloin selvitellä jos joku tekis, mutta se sit jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Sebran hinta on kyllä aikamoinen. Onneksi tuo puuseppäiskä ei omaa lasta (tai äitiä) laskuta ;)

   Poista
 4. Vau!! Kaunein pinnasänky jonka olen nähnyt!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!