Vauvan korisänky

torstai 23. tammikuuta 2014


Olenkin jo useamman kerran maininnut teille vauvan korisängystä. Sänky on siis kiertänyt suvussamme vuosikymmeniä. Mummani laski, että sängyssä olisi nukkunut ainakin 11 suvun vauvaa. Myös minä olen siinä aikoinani nukkunut, ja viimeisimpänä veljeni tyttö. Sängyn koriosa on kuulemma alun perin vaunuista, ja siihen on myöhemmin tehty jalat. Toimme sängyn maalta jo jouluna. Valmiina hankkimani lakanat ovat tähän sänkyyn liian isoja, joten ne tulevat käyttöön vasta sitten pinnasänkyyn. Joululomalla minulla oli kuitenkin hyvin aikaa ommella korisänkyyn reunasuojat ja lakanoita. Valitsin tähtikuvioa reunoille ja yksiväristä harmaata lakanoihin. Nämä kuvat räpsiessäni takana näkyvä seinä oli vielä valkoinen, mutta se sai sunnuntaina harmaan sävyn. Näette sitten valmiimpia kuvia vauvan huoneesta, kun korisänky siirtyy oikealle paikalleen meidän makkariin, ja miehellä työnalaoleva pinnasänky (josta kirjoittelin täällä) tulee tuolle seinälle. Sunnuntaina tuli valmiiksi myös harmaa viltti, jota olen vauvalle kutonut. Pikkuhiljaa tässä valmistelut etenevät, kun valmistaudumme asia kerrallaan vauvan tuloon. Eilen oli taas neuvola, ja valmennuksia on tällä viikolla kaksikin, kun myös raskausjoogaan kuuluu vähän erilainen synnytysvalmennus.

4 kommenttia:

 1. Onpa suloinen sänky. Harmittelin juuri, että meidän suvun korisänky on niin huonossa kunnossa, että sitä ei voi ottaa käyttöön.
  Onko tuo puputyyny H&M Home mallustosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, jos teidän suvun sänky on kärsinyt ajan saatossa. On kyllä ihme, että tämä on sänky on säilynyt niin vähillä ruhjeilla. Puputyyny on juurikin H&M Home mallistosta.

   Poista
 2. Oi,miten ihanilta odotusajanjutut teillä kuulostavatkaan! Missä käyt muuten raskausjoogassa? Siitä en ole ennen kuullutkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Käyn Studio Manipurassa, ja olen kokenut joogan todella hyödylliseksi monessakin mielessä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!