Ensimmäinen hankinta vauvalle

sunnuntai 26. tammikuuta 2014
Nämä suloistakin suloisemmat Baby Gap:in vaatteet olivat ihka ensimmäinen hankintani vauvalle. Hankin ne jo kesän lopussa Rooman matkalta (klik). Raskaus oli silloin vasta aluillaan, ja muistan tarkkaan miettineeni uskallanko ostaa ne. Nyt ajattelen, että oli tärkeää saada jotain käsinkosketeltavaa, kun pieni ihme masussa muuten tuntui vielä niin epätodelliselta. Olihan myös kyseessä vauvan ensimmäinen matka, joten täytyihän hänen muisto siitä saada.;) Seuraavat hankinnat taisin kuitenkin uskaltaa tehdä vasta rakenneultran jälkeen. Olen kaivanut nämä pikkuiset vaatteet niin monta kertaa kaapista hypisteltäväksi, että ne ovat jo varmasti melkein likaiset. Matkalaukkunmuotoinen pakkauskin on minusta niin suloinen, että se pääsee varmasti esille vauvanhuoneeseen. Nämä vaatteet aion pakata sairaalalaukkuun, sillä ajatukseni on, että niissä vauva pääsee sitten sairaalasta ensimmäisen kerran omaan kotiin.

2 kommenttia:

 1. Todella suloiset minivaatteet! <3
  Mietin että apua, oletko nyt vasta tehnyt ensimmäisen hankinnan vauvalle ja meillä on jo vaikka ja mitä... Huh, helpotus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän hämäystä tosiaan tuo otsikko ;) Pikkuiset vaatteet on niin söpöjä, että eihän niitä näin pitkälle olisi pystynyt vastustamaan. Suloisia hankintoja teilläkin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!