Joulukalenteri 15/24: Lunta!

sunnuntai 15. joulukuuta 201315/24

15. joulukalenterin luukusta löytyy LUNTA!
Oli niin kiva herätä aamulla, kurkata ikkunasta ja todetta, että maa on valkoinen. Mantrat siis auttoivat, ja minun joulutoiveeni on toteutunut. Nyt peukut pystyyn, että tämä pysyisi maassa paremmin kuin edellinen yritys. Muistan, että ensilunta oli lapsena pakko päästä maistamaan, ihan vain varmistaakseen, että se todella on oikeaa. Tänään ajattelin, että kuvat riitäisivät todisteeksi. Koiralle eivät kuvani riittäneet, vaan se nuolaisi jo portailta maistiaiset.
Lumista sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Löysin täältä uuden ja mukavan tuntuisen blogin, kivaa, että sielläkin on lunta! Meillä täällä pohjoisessa sitä on jo useita senttejä ja pakkanen paukkuu nurkisssa:) Jäänkin lukijaksesi, että löydän toistekin tieni kuistille :) tervetuloa kurkistamaan meillekin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit kuistille, ja tervetuloa jatkossakin. Lumi alkaa olla täällä Helsingissä jo ihan vitsi. Tällä kertaa se nimittäin suli vielä nopeammin, jo samana päivänä. :( No minäkin suuntaan jouluksi pohjoisemmas, joten ehkä siellä olisi lunta. Aiemmat talvet ovat olleet täällä etelässä poikkeuksellisen lumisia, joten sitä ehti jo tottua. Onneksi joulu tulee joka tapauksessa. Mukavaa jouluna aikaa sinulle, ja täytyypä kurkata blogiisi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!