Kakluuniremppa

keskiviikko 4. syyskuuta 2013
Kakluunirempan aika tuli vihdoin. Kun minä heinä-elokuun vaihteessa karkasin naisten matkalle Roomaan, oli mies sillä välin hoitanut vanhan kakluunin purkamisen. Muutama viikko sitten kunnostettiin hormia ja viime viikolla nuohooja kävi tekemässä savutestit. Muurari pääsi vihdoin töihin maanantaina ja tänään tuli jo valmista.
Olemme majailleet remppaa paossa pari yötä ystävien luona. Taas oli ystävistä korvaamaton apu tässäkin (toivottavasti viimeisessä isommassa) rempan vaiheessa. Kiitos M ja S avusta! Vaikka kakluuni seisoo jo jämäkästi pystyssä, täytyy vielä muutamia viikkoja odotella ennen kuin tulet voi laittaa. Syksy on onneksi vasta alussa, joten takka tulee käyttökuntoon varmasti juuri sopivasti, kun säät alkavat kylmetä. Noista muurausvaiheen kuvista ei vielä oikein näe kokonaisuutta, mutta toivottavasti ehdin viikonloppuna nappailla kuvat valmiistakin uunista. Yökyläily oli hauskaa vaihtelua, mutta onhan oma sänky aina oma sänky.
Unten maille siis ...zzzZZZ...

2 kommenttia:

  1. Majatalo M & S majoittaa ihania ystäviä jatkossakin! Upea muuten tuo uusi kakluuni, voitaisiin tulla joku päivä kahville, jahka tämä flunssa helpottaa.

    VastaaPoista
  2. Tulkaa ihmeessä takkatulen ääreen kupposelle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!