DIY: Pöllökortti

maanantai 30. syyskuuta 2013Flunssa ei ole ohi kunnolla vieläkään, mutta tällainen on tullut näperreltyä. Tällä kertaa tein  kortin 2-vuotiaalle veljen tytölle. Joku tässä kerran kysyi, että mistä saan kortteihin ideat. No mistäs muualta kuin internetin ihmeellisestä maailmasta. Yleensä näen jotain hauskaa, kaivan materiaalit eteeni ja sovellan alkuperäisestä ideasta jotain oman näköistä. Tässä kortissa on sen verran yksityiskohtia, että siinä olen noudattanut alkuperäistä ideaa aika tarkasti. Kun kerran askartelin mallin, olen normaalista poiketen tehnyt tämän kortin jo pari kertaa. Pöllö on niin suloinen, että olen tehnyt sen jo kaksi kertaa vauvakortiksi, ja nyt sitten vielä 2 -vuotiaalle. Otin kuvat jo ennen kuin kirjoitin tekstin pöllön masuun, mutta se on siis sopiva paikka onnittelutekstille. Tähänkään korttiin ei tarvitse mitään kovin ihmeellistä. Ensimmäiseen korttiin jouduin kyllä hankkia haaraniittejä, että siivet saa heilumaan, mutta niille on ollut käyttöä sitten kyllä muissakin korteissa. 
Huomenna sitten takaisin oikeiden töiden pariin. Mukavaa työviikkoa teillekin!
 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana kortti! Toivottavasti olet jo paremmassa kunnossa! t. Vuorostaan niiskuttava ystäväsi M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmassa kunnossa ollaan, mutta ihan terve en vieläkään. Tuo kortti voi toimia sulle näin virtuaalisesti myös parane pian -korttina, josko se vaikka karkottaisi taudin.

   Poista
 2. Onko sinulla ohjeita tätä korttia varten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaisia ohjeita ei ole. Piirtelin vain kuvan pohjalta vähän kokeillen palaset, ja liimasin vasta, kun olin kaikki osaset hahmotellut. Enää ei ole tallessa edes niitä piirroksia. Osien piirtely onnistuu kuitenkin ihan helposti. Kokeilemaan vain, niin oikeat mittasuhteet löytyvät kyllä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!