Puhtaat harmaat pellavalakanat

sunnuntai 11. elokuuta 2013


Olemme jo jonkin aikaa heränneet näiden ihanien pellavalakanoidan välistä. Heinäkuussa olleen kuudennen hääpäivämme kunniaksi päätimme hankkia itsellemmme jotain hyödyllistä ja silti hemmottelevaa. Päädyimme näihin H&M homen pellavalakanoihin. Pellavassa on ihana tuntu, ja pidän niiden ryppyisyydestä. Jännitin kuitenkin mitä materiaalille tapahtuu pyykissä. Pelkäsin, että se menee niin ryppyyn, että silittämisessä on valtava työ tai että ne kutistuvat. Olin kyllä kuullut, että näissä lakanoissa on hinta-laatusuhde kohdillaan, mutta yllätyin, että ne eivät olleet menneet koneessa miksikään. Käytössä pellavalakanat ovat mukavan viileät näin kesällä, ja lämpimät sitten talvella. Ai että, taidanpa hypätä vielä takaisin sänkyyn. *Haukotus!*
Ensiviikolla lupaan jatkaa sitten taas kotikierrosta, ja lakanoista luonnollisena jatkeena vuorossa olisi makuuhuone. Ehkä sänkykin on silloin pedattu. ;)
Leppoisaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy samanlaiset. Eikä ole menneet miksikään muutamassa vuodessa. Meidän lakanat eivät vain ole koskaan nähneet silitysrautaa, ihanat ne on silti. Makeisia unia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin näkevät nämäkään rautaa enää alkuinnostuksen jälkeen ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!