Loft Turussa

lauantai 17. elokuuta 2013


Kuvat: less is more

Pitkästä aikaa inspiraatiokuvia. Olen aiemmin kertonut vilkaisevani tasaisin väliajoin ruotsalaisten välitysfirmojen sivuja. En ole toki etsimässä asuntoa Tukholmasta :), mutta hienot sisustukset toimivat loistavana inspiraationa. Nämä kuvat ovat kuitenkin Suomesta, sillä sisustuksen merkitys kiinteistöalalla on alettu huomioida täällä meilläkin. Coco Sweet Dreams -blogin vinkaamana päädyin Turkulaisen Less is more -sivuille. He mm. myyvät asuntoja ja tekevät stailauksia. Tämä loft-asunto oli suosikkini monista tyylikkäistä ja modernisti  remontoiduista ja stailatuista asunnoista. Jos less is more oli vielä uusi tuttavuus, niin lisää inspiroivasti toteutettuja asuntoja löytyy täältä.

5 kommenttia:

 1. Itsekin kirjoitin aiheesta vähän aika sitten, on hienoa että tuollainen yritys on tullut suomeenkin! :) Ihana blogi sinulla!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia voisi tosiaan tulla lisääkin Suomeen. Hauskaa, että suomalaisen kodin linkittäessäni ajattelin, että sitähän ei koskaan tiedä kenen koti tämä on ...no sain sitten kuulla, että ystävien tututhan ne tässä ihanassa kodissa asustavat. Kyllä kelpaa asua! Tervetuloa blogiini jatkossakin!

   Poista
 2. Hei vielä! Olisi kiva jos lisäisit blogger lukijapalkin gadgetteihisi niin voisi klikata itsensä lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin huhuja, että blogien seuraaminen ei kohta onnistuisi sitä kautta ja olen itse siirtynyt seuraamaan blogit bloglovin kautta. En tiedä pitääkö huhu paikkansa, mutta kunhan ehdin, niin laitan lukijapalkin, koska ainakin vielä se on toiminut. :)

   Poista
  2. Huhut koskivat googleplussan kautta seuraajia, mutta blogger lukijapalkin kautta seuraaminen toimii kyllä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!