Kasvihuoneilmiö

sunnuntai 19. toukokuuta 2013Lähdimme tänään Saloon katsomaan mahdollista uutta kaakeliuunia (tai siis vanhaa, mutta meille uutta), koska nykyinen on ollut käyttökiellossa jo viime talvesta asti. Ensimmäisen kesäretkemme paluumatkalla päädyimme Kasvihuoneilmiöön. Hmm.. en oikein tiedä miten kuvaisin tuota paikkaa, koska tämä on niitä paikkoja, jotka vain täytyy itse kokea. Yritän nyt kuitenkin… 
 

Diverssikauppa -nimitys kuvaa parhaiten tätä 1500 neliöä täynnä omalaatuista tavaraa. Tavarapaljouden keskellä tuntee itsensä vähän kuin löytöretkeilijäksi. Joukossa on paljon minun silmääni aivan liian outoa tavaraa, mutta seasta voi löytää jotain sellaista, joka sopii jopa omaan kotiin. Hillitty, harmoninen ja tyylikäs ovat tästä todellakin kaukana, mutta jotain ihmeellistä tässä paikassa on. Tähän liikkeeseen astuessaan on kuin putoisi kanin kolosta ihmemaahan. Liikkeen nettisivuilta paljastuu, että kahvila-ravintolan nimi onkin Elisan ihmemaa. Mitä ilmeisimmin se on siis saanut innoitteensa Liisa ihmemaassa -sadusta. Tämän huomaa myös istuessaan pöydän ääressä, sillä pöytä tuntui olevan kummallisen korkealla kuin lapsena. Juuri tällaisia paikkoja sitä lapsena kuvitteli mielessään, mutta että jollakin on niin paljon luovaa hulluutta, että perustaa tällaisen aikuisena. Minusta aika hienoa! :)


 Minua kiinnosti yllättäen eniten puutarhatavara. Siellä olisi ollut vaikka mitä puulatikoista linnunpönttöihin ja kastelukannuihin. Runsauden paljous iski, mutta valikoin pikkukyltit viljelylaatikoa varten.


Olemme menossa ensiviikon lauantaina 20-luku teemaisiin juhliin, joten naamiaisasut -osiosta tekemäni 20-lukuhenkinen päänauha oli löytö. Menneistä vuosikymmenistä innostuneena ostin myös Ohukainen ja Paksukainen sekä Chaplin -leffoja 2e kappale! Jostain syystä kameran linssini ei suuntautunut niihin kaikkein oudoimpiin asioihin, kuten haikalaan katossa. ;) Kasvihuoneilmiön sivuille löydät tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!