20-luvun hengessä

lauantai 25. toukokuuta 2013

Suuntaamme tänään illalla 20-lukuteemaisiin juhliin, ja olen aivan innoissani, sillä rakastan 20-lukua.❤ Iloinen 20-luku kimalsi paljetteja ja hemiä, mekkojen vyötärölinja laski ja helma lyheni. Hiuksiin väkerrettiin laineita tai räväytettiin leikaamalla kutrit lyhyeksi. Naisten asema siis alkoi muuttua, kun flapper girlit rikkoivat perinteisiä normeja vapaammalla elämäntyylillä. Kultaisella 20-luvulla jazz-musiikki soi, ja kuohuvat juomat kuplivat.  Ihanaa, että saa itsekin tälläytyä teeman mukaisesti. Taisinkin jo mainita, että löysin 20-lukuhenkisen hiuskoristeen. Tuunasin sitä vähän laittamalla muovisen "timantin " tilalle rintaneulan, ja nyt se on minusta vielä hienompi.

Vaatekaappia penkomalla löytyi tyyliin sopiva mekko, joten shoppailureissua ei tarvinnut tehdä. Olin jo suunnitellut vieväni tämän mekon kirpparille, mutta nyt se pääsee ainakin vielä kerran juhliin. Tietysti joku kaunis helmin koristeltu vintagemekko olisi ollut vielä hienompi, mutta sellaista en nyt edes etsinyt, kun ihan hyvä on tämäkin. Kaulaan vain helmiä, saumalliset sukkahousut tietenkin ja huulet punaisiksi.

20-luku on nyt pinnalla yleisemminkin, kun The Great Gatsby - Kultahattu pyörii elokuvissa. Se on kyllä ihan pakko päästä katsomaan, ehkä jo huomenna.

Nyt tälläytymään ja sitten tanssahtelemaan charlestonia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!