Purkkeja Porvoosta

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Foto © kuistin kautta

Eiliseltä putiikkikierrokselta käteen jäi purkki jos toinenkin.
Porvooseen oli avattu uusi sisustusliike nimeltä Kretuliini. Mukavan myyjän kanssa jäin juttelemaan pitkäksi aikaa. Värikäs nainen ja värikäs liike. Minun hillitympään tyyliini sopien valikoimasta osui silmiini heti L:A BRUKET -tuotteet. Niitä myydään Suomessa vielä harvassa paikassa, ja nyt kun edellisissä purkeissani näkyy jo melkein pohja, olin tyytyväinen, kun bongasin uudet. Talvilomalla hipelöin niitä jo Tukholman reissulla, mutta jostain syystä jätin ne vielä hyllyyn. Nyt tuoksuttelin monia ihania tuoksuja, mutta lopulta valitsin saman tiskiaineen (Citrongräs / Rosmarin) ja saippuan (Gurkmynta) kuin edelliset purkkinikin. L:A BRUKET on valittu Ruotsissa viime vuoden tuotteeksi. En kyllä yhtään ihmettele näiden ekologisten tuotteiden suosiota, vieläpä kun pakkauksetkin ovat niin simppelin tyylikkäitä.

Foto © kuistin kautta

Foto © kuistin kautta

Teen lipittäjänä en voinut vastustaa lov-organic teetä. Mauksi valikoitui perus earl grey.
Huonetuoksu kylppäriin oli myös lopussa, joten sellainenkin jäi käteen. Minulla on voimakas tuoksumuisti. Tätä tuoksua en voinut vastustaa, koska se toi heti mieleeni Pariisin hotellin, jossa myös leijaili ihana myskin tuoksu.

4 kommenttia:

 1. Kiva kun tulee uusia blogeja, onnea ja menestystä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa, että päädyit blogiini :)

   Poista
 2. Sama tuoksu löytyy täältä :) hyvä idea laittaa kylppäriin!!!
  Noi teet on niin ihania!! Purkit etenkin :)
  Mihin siellä uusi liike tullut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kretuliini löytyy Simolinin tavarataloista, eli ihan keskeltä vanhaa kaupunkia. Siellä Sasu's playhousen takana. Niin ja totta kivoja purkkeja on vaikea vastustaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!