Pariisin hotelli

lauantai 20. huhtikuuta 2013


Ranskan matkaan on aika tarkasti kaksi kuukautta aikaa, enkä malttaisi odottaa.
Viikolla varasimme matkan Pariisi-osiolle hotellin, kun juuri sopiva osui vihdoin kohdalle.
 Halusimme kohtuullisella budetilla johonkin pieneen tunnelmalliseen boutique hotelliin, ja lopulta löytyi Hotel Paradis Paris.
Hotellihuoneet ovat Pariisissa yleisesti pieniä ja hintavia, ja kirjoa riittää.
 Kokemuksia Hotel Paradis Parisista voin tietysti kertoa vasta matkan jälkeen, mutta ainakin kuvien perusteella olen jo aivan ihastunut rennon tyylikkääseen sisustukseen. Kuvat Hotel Paradis Paris
Sisustus Dorothée Meilichzon

Lupaan tehdä postauksen myös viimekertaisesta Pariisin hotellistamme, jos joku muukin suunnittelee matkaa Pariisiin, ja vaikka matka ei ajankohtainen juuri nyt olisikaan, niin hotellien sisustukset ovat silti inspiroivia.
 1 kommentti:

  1. Minulta kyseltiin kokemuksia tästä hotellista jonkun muun postauksen yhteydessä, mutta vastaan tähän niin juuri tästä hotellista kiinnostuneet löytävät vastauksen helpommin. Eli lyhyesti siis... Yleisesti tyylikäs pieni hotelli. Saimme ensin huoneen, josta ikkuna oli karulle sisäpihalle, mutta toiveesta saimme huoneen, jossa ikkunat olivat kadulle. Tuo huone oli todella kiva, tilavampi ja ranskalainenparveke. Mikään valtava tuokaan huone ei ollut, mutta hotellihuoneet ovat Pariisissa yleisestikin pieniä. Huoneen vaihtaminen sujui helposti, ja palvelu oli muutenkin ystävällistä. Kannattaa siis toivoa kadunpuoleista huonetta. Katu oli rauhallinen, eikä sieltä kuulunut häiritsevää meteliä. Muutenkin sijainti oli hyvä. Hotelli oli remontoitu tyylikkäästi, (huolellisuus ei toki ihan ollut tasoa, johon Suomessa on tottunut.) Kauniit erilaiset tapetit eri kerroksissa jäivät mieleen. Minusta hotelli vastasi hintalaatusuhdetta, ja voin suositella.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!