TALVIPUUTARHA ja pari muuta viime hetken retkivinkkiä pääsiäiseen

sunnuntai 21. huhtikuuta 2019
Me tehdään aika paljon pieniä retkiä lasten kanssa lomilla ja ihan tavallisina viikonloppuina. Eilen piipahdettiin meillä kylässä olleen ystäväperheen kanssa pääsiäisretkillä ensin Fallkullan kotieläintilalla ja sitten vielä Viherpajalla Japanilaisessa puutarhassa. Nämä kuvat taas ovat Talvipuutarhalta, jossa käytiin oman perheen voimin jo viikko sitten. 

Eilisistä retkistä tunnelmia löytyy Instagramista kohokohdista. Kameraa en eilen jakasanut ottaa mukaan, mutta sieltä Instagramin Easter -kansiosta tosiaan löytyy puhelinräpsyjä ja videopätkää suloisista tipuista ja samasta kansiosta muitakin tämän pääsiäisen hetkiä ja tunnelmia.
 Jos joku miettii vielä pientä retkikohdetta tälle tai huomiselle, niin nyt pääsiäisenä nämä kaikki kohteet ovat auki joka päivä. Toki kivoja perheretkikohteitahan nämä ovat sen jälkeenkin. Me esimerkiksi käydään talvipuutarhassa aina silloin tällöin läpi vuoden.

Talvipuutarhalla oli siis jo viime sunnuntaina ihan pääsiäistunnelma. Näin alkukeväästä, kun ei jaksaisi odottaa vihreyttä, niin Talvipuutarha on ihana keidas keskellä kaupunkia, täydellinen paikka ottaa ennakkoa kesään. Talvipuutarhan pääsiäinen oli luotu tuomalla pysyvien kasvien joukkoon pääsiäisistutuksia ja kransseja. Suurta ihmetystä meidän pojissa aiheutti myös lasikaton rajassa luudalla lentävä noita.


Minä inspiroiduin pääsiäisretkikohteiden vihreydestä sen verran, että aion vetää puutarhahanskat käteen ja lähteä jatkamaan oman pihan puutarhahommia.
Pidemmittä puheitta näiden kuvien myötä keväisiä pääsiäispäiviä vielä kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!