Lomafiilistelijän "hääkimppu" ja suunnitelmat

tiistai 19. helmikuuta 2019Hello, lomafiilistelijä täällä moi!
Meillä on siis koko perheellä loma ja fiilis on sen mukaan korkealla.
Perjantaina mulla oli vielä yksi tapaaminen ja kuvaukset, mutta kun tulin kotiin kuvauskukat mukanani, aurinko antoi lupausta keväästä. Oli helppo heittäytyä lomamoodiin. Nämä kukat siis tulevat näkymään toisissakin kuvissa, mutta kotiin palattuani kietaisin kukat kimpuksi. Kimpusta tuli ihanan muhkea ja pyöreä, melkein kuin hääkimppu. Viimeistelin kimpun vielä Chanel-nauhalla, ja hento sävy sai rinnalleen vähän kontrastia.
Meidän talvilomasuunnitelmiin kuuluu parikin reissua, tai toisella niistä olemme jo. Näin lomaviikon alussa vaikuttaa jopa lupaavalta, että sairastelutkin olisi kerrankin hoidettu loman alta pois. Perhettä kiertäneestä sitkeästä flunssa- ja kuumetaudista on vielä rippeitä, mutta siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi, en aio luvuttaa hyvinvointiteemaisen helmikuuni kanssa. 
Reilun viikon lomalle kaksi reissua voi kuulostaa paljolta, mutta niiden tarkoitus on nimenomaan rauhoittua. Kotona olisimme kuitenkin huomaamattamme puuhastelleet koko ajan jotain, ja pienten poikien kanssa puuhaa on jatkuvasti, vaikka muka ei olisi mitään eritystä. Ensimmäinen reissukohteemme on siksi mummolat, joista toiseen ajelimme eilen illalla. Täällä on auttavia käsiä ja rento olla. Perheen miehet selvästi ymmärsivät kupletin juonen, nimittäin kaikki kolme nukahtivat päikkäreille heti, kun ensimmäinen tilaisuus tuli, ja vetävät nyt sikeitä. Minä olen surkea nukkumaan päikkäreitä, niin naputtelen teille näitä rentoja kuulumisia.Kun rentoiluun on päästy kiinni, niin sitä vain jatketaan. Loppulomasta meillä on nimittäin miehen kanssa luvassa kahdenkeskinen reissu Viroon. Virossa suuntaamme Pärnuun hotelliin, jossa olimme vuosi sitten koko perhe, ja jonne jo silloin haaveilimme palaavamme joskus miehen kanssa myös kahdestaan. Joku ehkä muistaakin viime kevään yityksen, joka sitten päätyikin erään passiepisodin takia Hankoon. Tällä kertaa toivottavasti pääsemme siihen kohteeseen mihin lähdemmekin. ;) 
Tämä viikko olkoon siis tällainen kehon ja mielen keväthuolto, jonka jälkeen voi sitten suunata katseen energisenä kevätaurinkoa kohti. 
Kotiakin huolletaan tällä lomalla, nimittäin meillä on pientä remppaakin käynnissä sillä välin, kun olemme poissa kotoa. Minilomaan Pärnussa ja kotona käynnissä olevaan projektiin lupaan palata sitten loman jälkeen.
Rentoa viikkoa teillekin!

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen loma teillä! Mistä teidän sohvapöytä muuten on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma ei siten mennytkään ihan suunnitelmien mukaan, kun minä satutin itseni. Onneksi matka Pärnuunkin lopulta kuitenkin onnistui. Sohvapöytä on Kodin1:sta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!