INSPIRAATIO: UUSI H&M Home Classic Collection

perjantai 5. lokakuuta 2018Nyt kolahti H&M Homen uusi Classic Collection sen verran kovaa, että haluan vinkata tästä heti teillekin. Bongasin jo joku aika sitten tämän uuden malliston ensimmäiset tuotteet, mutta silloin en vielä löytänyt stailattuja inspiraatiokuvia. Osasin silti heti arvata, että jotain minun tyylistäni on luvassa, ja oikeassa olin. Classic collection osuu täydellisesti tyyliini tarjoten ajattomia tuotteita, harmonisissa sävyissä ja laadukkaissa materiaaleissaHankin silloin heti hotellityyliset tyynyliinat mustilla yksityiskohdilla. Kun tyynyliinat saapuivat, totesin heti, että näiden tuotteiden hintalaatusuhde on todella kohdillaan. Puuvilla on ohutta ja lankatiheys 300. Jäinkin kaipaamaan tyynyliinojen seuraksi myös saman sarjan pussilakanoita ja nyt huomasin, että niitäkin on saatavilla. Kun on kyse H&M:stä, on hinta varsin kohtuullinen verrattuna muiden merkkien vastaaviin.
Kokosin inspiraatiokuvien joukkoon myös kaksi kollaasia muutamista omista lempituotteistani, mutta paljon muitakin tuotteita tästä sarjasta löytyy. Näissä kuvisssa ihastuttaa moni asia; hotellimainen tyyli, ylellisyys, joka ei siis vain näytä ylelliseltä, vaan myös konkreettisesti tuntuu tuotteiden laadussa. Jakardikuvio iskee myös ja tyylikkäät piensisustustuotteet, kuten marmoritarjottimet. Tyylikkäitä kehyksiähän olen muilta merkeiltä jo aiemmin keräillyt meidän kiinteään kirjahyllyyn, ja tästä sarjasta löytyy myös niitä.Kuten voi huomata, koko mallisto on niin tyyliäni, että olen aivan ihastunut tähän sarjaan.
Valitettavasti ainakaan vielä tätä mallistoa ei ole myymälöissä, mutta netistä näitä löytyy. Toivottavasti tämä sarja on ihan pysyvä ja täydentyy saman tyylisillä tuotteilla.

Kuvat: H&M Home

3 kommenttia:

  1. Tosi kaunis sarja. 😍 Toivon todella, että tämä jää. Oma tyylini on aavistuksen boheemimpi, mutta kuitenkin sen verran klassinen, että moni juttu iski ihan täysillä. ❤

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Noita raitareunaisia lakanoita olen etsinyt monestakin paikkaa syksyn aikana, mutta löytänyt vain sinisenä. Pyyhkeet näyttää kauniilta myös ja.. Olen niin laiska nettikauppojen selaaja, että tälläiset täsmävinkit sopii minulle :).

    VastaaPoista
  3. Ou jee! En malta odottaa oman tilaukseni saapumista!😍 Nuo huonetuoksut olisi kyllä kiva päästä pian tuoksuttelemaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!