"Meidän talo" Ahlströmin ruukilla

perjantai 6. heinäkuuta 2018



Täällä on palattu eilen asuntomessureissulta Porista muistikortti pullollaan kuvia. Me päätettiin  neljän bloggarin kanssa Caritan Char and the city -blogista, Viljan Muotoseikka -blogista ja Sannan Inspired by love -blogista lähteä messuille yhdessä. Koska pressipäivä alkoi jo heti aamulla, ajattelimme, että voisi olla järkevää yöpyä jossain lähettyvillä. Ehkä siellä ruudun toisella puolella jo ihmettelette, että missäs ne asuntomessukuvat sitten oikein ovat. Niitäkin on heti huomenna tulossa, suosikkikohteiden ja poimintojen muodossa. Koska kuitenkin kävi sillä tavalla, että majoituspaikaksi melkeinpä sattumalta valittu Ahlströmin ruukki Noormarkussa muodostuikin meille koko visiitin leuat alas loksauttavaksi kokemukseksi, niin haluan ihan ensin jakaa vähän tunnelmia sieltä. Kerron ruukkialueestakin ja sinne kätkeytyvistä upeista paikoista lisää, mutta nyt kurkataanpas kuitenkin  ihan ensin "meidän taloon".




Nämä kuvat ovat siis Kumpula-nimisestä talosta, jossa me yövyimme, ja joka oli meidän käytössä.
Talo oli vasta kuunnostettu hyvällä maulla ja kokonaisuus niin sympaattinen.
Kuistin kautta taloon kulkeminen tuntui jotenkin tutulta. ;) Oli melkein huvittavaa selailla pöydällä meitä odottavaa Sköna hem -lehteä ja todeta olevamme juuri samanlaisessa idyllissä kuin mitä lehden sivuilta löytyi; seinillä kauniita vanhoja tapetteja, uusi mutta tyyliin sopiva harmaa keittiö, kutsuvat petaukset, herttaisia varjostin valaisimia, pellavaverhoiltuja nojatuoleja ja se eteisen ruutumaalaus lattiassakin. Arvatenkin olimme nopeasti kuin kotonamme, muina kartanonrouvina.







Alakerrassa oli kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa oli kylpyhuoneet. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja yhteinen kylpyhuone. Lisäksi talossa oli yhteiset tilat; eteishalli, olohuone ja keittiö. Ilmeisesti yläkerrassakin olisi ollut vielä lisää makuuhuoneita. Kakluunit ovat aikanaan lämittäneet taloa ja niitä oli talossa kolme, yksi vähän yllättäen Sannan ja minun makuuhuoneen kylppärissä.



Talon tunnelma oli niin kaunis ja harmoninen. Me itse sen sijaan emme ehkä olleet ihan niin seesteisiä. Tällä porukalla nauru oli herkässä ja tyynysota nopeasti vauhdissa. Joku ehkä näki insta storiesissa meidän hulvatonta kohellusta, kun saimme jopot alle.
Koko messureissusta jäi leveä hymy kasvoille. Niin kuin Vilja tänään lähetti viestin: "Hyvä fiilis kantaa edelleen!"
Huomenna siis luvassa asuntomessupostaus ja myöhemmin lisää ruukkialueesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!