Gaalatunnelmia ja olkkarin kevätilme

sunnuntai 15. huhtikuuta 2018Täällä huiskitaan vielä paperisilppua tukasta eilisen Indieplace blog awards -gaalan jäljiltä. Oikeasti en todellakaan koe olevani mikään bilehilebloggari. Kahden lapsen äiti harvemmin kukkuu yömyöhälle korkkarit jalassa, mutta sen kerran kun lähtee juhlimaan, on kiva näin seuraavana päivänä todeta, että olipas kivaa ja kannatti lähteä.


Glitterin ja kimalluksen joukossa olon teki kotoisaksi meidän sisustusblogisiskojen joukko. Tuttujen tapaaminen on aina sitä parasta antia. Tapahtuma oli onnistunut ja aina on myös kiinnostavaa tavata uusia ihmisiä. Vuoden visuaalisin oli se kategoria, joka kiinnosti jo etukäteen eniten, niin aiheensa kuin myös ehdolla olevien tuttuja puolesta. Jo ehdolle pääseminen on hiemo kunnianosoitus. Voiton nappasi ansaitusti herttainen ja ajatteleva esteetikko Viena K,  ONNEA!


Tämä sisustusbloggaajatäti laskeutuu juhlahumusta takaisin omaan olohuoneeseen pöyhimään tyynyjä ja asettelemaan kukkia. ;) Alkukevään ajaksi olen nostanut hamonisesta väripaletistani esiin ennen kaikkea nuden ja vaalenapunaisen sävyjä. Talvella viihdyin aika tummassa olohuoneessa, ja tiedän, että kun alkaa vihertää valkoinen valtaa taas enemmän olohuonetta. Tässä keväällä vaalenpunainen kuitenkin ihastuttaa vuodesta toiseen erityisen paljon.


Sohvapöytä ei meillä edellenkään saa olla olohuoneessa rauhassa, mutta aina aika ajoin kuitenkin sen siihen roudaan kokeiluun, josko tilanne olisi muuttunut. Äidin gaalahuumasta huolimatta kovin pöydällätanssija meillä edelleen on kuitenkin perheen pienin.
TallennaTallenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!