Back to basics

lauantai 21. tammikuuta 2017
Tammikuun sisustuksessa ollan taas todella back to basics. Alkuvuoden sistusalttarini tärkeimmät elementit ovatkin yllätys yllätys kukat ja kynttilät. Kynttilöiden tuoksut ovat keventyneet ja kukat vaihtuneet kepeisiin. Sävyjen puolesta mennään mustavalkoisella. Pastellit eivät ainakaan vielä ole meille ilmestyneet, vaan jostain syystä, kun ulos saatiin valkoista, niin sisälle on ilmestynyt enemmänkin yllättävän paljon mustia elementtejä.
Tykkään näistä kauniista kuulaista talvipäivistä, mutta loma on silti mielessä. Koska talvea riittää vielä monta kuukautta, varasimme loman etelään. Viikko kesää tulee tekemään hyvää. Mikään eksoottinen elämysmatka ei ole luvassa, vaan ennen kaikkea kaipasimme nyt lomaa arjesta, aurinkoa, helppoutta ja rentoa perheen yhteistä aikaa. Ehkä lomafiilikset siirtyvät sitten sisustukseenkin. Matkasta lisää sitten myöhemmin.


Sen verran sisustuksessakin kevättää kuitenkin jo, että pieniä kimppuja kukkia on ilmestynyt vähän sinne tänne. Kynttilöiden suhteenkin on menty syvistä tuoksuista raikkaampiin. Byredon Bibliotheque-kynttilän palettua loppuun siitä tuli nyt pikkuruinen maljakko. Kevättä kohti mentäessä uudeksi kynttilätuoksuksi valitsin keväisemmän Carrousel -tuoksun.

Jaloleinikit ovat yksi kukkalempparini tähän aikaan vuodesta. Hennon sävyiset jaloleinikit yhdistettynä eukalyptuksen kanssa ovat sopivasti talvisia ja silti niissä on jo lupaus keväästä.
 Rustiikkiset kimput , jotka on sidottu löyhästi tai aseteltu vapaasti maljakkoon jatkavat edelleen suosikkinani. Tällaiset niittymäiset kimput on nyt monessa yhteydessä nostettu myös kuluvan vuoden sisustustrendeihin.


7 kommenttia:

 1. Ihania yksityiskohtia tässä, jäin oikein ammentamaan inspiraatiota! Hakolan hylly(onhan se se? :D) sopii hyvin yhteen Vittsjön kanssa. <3

  Sinulla näyttäisi noita Hoppenin kirjoja olevan, osaatko sanoa kumpi sopisi paremmin sellaista "yleisopusta" haeskelevalle? Design omaan kokoelmaan. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo iso kimppu, jaloleinikki ja eukalyptus ovat myös minun suosikkejani! Muun muassa Briteistä näyttää tuo niittylookki vyöryvän kukkasissa ja kransseissa. Niin ihanaa :)

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä niittymäiset kimput ovat varmasti tulleet jäädäkseen, koska meille Suomeenkin on tullut kukkakauppoja, jotka keskittyvät nimenomaan tähän tyyliin. Ihania ovat!

   Poista
 3. Hei, mistä tuo "kuvullinen" lasiesine kultaisella alustalla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tavallaan sen pitäisi olla H&M home mallistosta, mutta kävi vähän köpelösti, ja kun ostin sen, niin se osui matkalla johonkin ja kupu meni rikki. Tykkään näistä pienistä lasikuvuista ja minulla on niitä muitakin. Laitoin sitten kotona vain toisen lasikuvun tuon kultaisen alustan päälle. Alkuperäiseen siis kuuluu sekä alusta että kupu. Tuo minun kuvassa oleva kupu on hieman pienempi kuin se H&M:n. Tuo kupu on Halista (hali.fi), ja sen alusta on oikeasti musta.

   Poista
 4. Kauniita yksityiskohtia <3
  Kyllä meillä on niin samanlainen maku että :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! <3 Totta, monessa kohtaa osuu kyllä mieltymykset kohdilleen.:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!