NUNUCOn kalenteri ja alekoodi

perjantai 9. joulukuuta 2016
Työhuone-postauksessa vilahti nämä ihanat Nunucon marmorikuvioiset kalenteri ja puhelimen kuoret. Tässä tuleekin ihana lahjaidea joko itselle tai ystävälle. Nunucon Agendasta on iloa ja inspiraatiota vuoden jokaiselle päivälle. On hauska ajatus, että olet tavallaan lahjan saajan päivissä mukana ympäri vuoden.
Nunuco Design Company on suomalainen yritys. NDC:n kuosit ja kuvat ovat käsin maalattuja. Kalenterit, Iphonen kuoret, passin suojat, kortit ja paperitavara ovat niin herkullisia. Nunucosta tuli todella suosittu lyhyessä ajassa, ja tuotteita on esimerkiksi nostaneet esiin niin Lauren Conrad kuin monet ulkomaiset lehdet, bloggaajat ja instagramtilit.
Nyt minä saan yhteistyössä NDC:n kanssa ilahduttaa teitä joulun kunniaksi, ja lopusta löytyy alekoodi heidän nettikauppaansa.Nunuco teki helppoa joka vuotisesta kalenterinetsintäprojektistani, joka yleensä ei olekaan ollut mikään pikkujuttu. Kalenterikriteerini ovat nimittäin aika tiukat, enkä läheskään joka vuosi ole löytänyt sitä mitä etsin. Monesti olen joutunut tyytymään johonkin kompromissiratkaisuun.
Tässä Nunucon Agendassa* toteutuu kaikki toivomani, joten olinkin erityisen iloinen saadessani sen blogiyhteistyön merkeissä.Vaikka puhelimeen teen monesti muistilistoja, niin kalenterin on minusta edelleen aivan ehdottomasti oltava paperinen. Käsinkirjoittaminen näinä kosketusnäytön ja näppäimistön naputteluaikoina tekee aivoille hyvää. Kalenteri pitää myös olla juuri oikean kokoinen, ei liian pieni, eikä liian suuri. Tähän kalenteriin mahtuu kunnolla kirjoittamaan (ja vaikka piirtämään), ja toisaalta se ei myöskään saa olla liian iso, niin että sen voi helposti heittää mukaan laukkuun.
Kalenterin on tietysti oltava toimiva. Jokaisen viikon näkee kertavilkaisulla, ja viikkonäkymässä on päivien lisäksi ruudut To Do -listalle ja muistiinpanoille. Tästä kalenterista tekee minusta Nunuco Agendan nimenomaan se, että jokaisen kuukauden aloittaa vesivärein maalattu inspiroiva kuva, kuten heinäkuussa bikinit ja joulukuussa piparkakut.
Sanomattakin selvää, että tämä kalenteri täyttää yhden tärkeimmän kriteerin. Se on niin kaunis. Tyylikäs marmorikuvioinen kansi oikein kutsuu katsomaan sisään mitä kaikkea kivaa onkaan luvassa. Mahtuuhan sitä toki vuoteen aina arkisiakin asioita, mutta onhan ne vähemmän kivatkin velvollisuudet mukavampi lukea kauniilta sivuilta. Tästä kalenterista on myös kaunis ja hempeä kukkaniitty-kuosi, joka on itse asiassa suunniteltu Laurenconrad.comlle.Lisäksi kalenterissa on kaikkea ihanaa extraa: esim. Notice Board, johon voi heitellä kiinni muistilapput, ja aukeama jokaisen kuukauden erityisille päiville synttäreistä matkoihin. Ehkä ihastuttavin idea koko kalenterissa on kuitenkin aukeamallinen pieniä tarroja, joilla voi merkkailla matkat, juhlat, treenit, kahvilatreffit...
Kalenteri on niin inspiroiva, että se saa oikein odottamaan vuotta 2017. Juhlia, matkoja, tapaamisia, uusia ihmisiä, yllätyksiä, ja myös sitä ihan tavallista, mutta niin nopeasti ohi kiitävää arkea.


Minulla on siis samaa sarjaa myös kuoret Iphonessa, ja Nunucon valikoimista löytyy muutakin samalla marmorikuviolla. Nyt ihan juuri on esimerkiksi ilmestynyt marmorikuvioiset passinsuojat, niin ihanat nekin.

Niin ja se lupaamani alekoodi joululahjaostoksiin: 
Koodilla kuistinkautta saatte siis Nunucon nettikaupasta joululahjaostoksista 10% alennuksen.
Koodi on voimassa jouluaattoon eli 24.12.2016 saakka.

*Yhteistyö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!