Pienet jätski- ja mehukekkerit terassilla

torstai 4. elokuuta 2016

Tuntuu, että heti kun loikattiin elokuun puolelle, niin "syksy saappuu" -juttua alkoi tulla joka tuutista. Melkein jo silti lähdin itsekin sille linjalle, varsinkin, kun kieltämättä aika syksyiseltä tuo sää tänään näyttää. Uskon, että eilisen kaltaisia aurinkoisia hellepäiviä on vielä luvassa. Syksy on toki kiva juttu sekin, varsinkin näin syysvauvaa odottaessa, mutta silti nyt on vielä aika fiilistellä kesää. Otimmekin eilen ystävän ja meidän lasten kanssa iloa irti kesästä nauttimalla auringossa pienistä jätski- ja mehukekkereistä. Sannahan onkin monille tuttu Sisustus Coco -blogista, ja näiden blogijuttujen kautta mekin olemme tutustuneet. Hänen kanssaanhan on suunniteltu myös meidän keittiö. Oli tosi kiva saada tuo aina niin iloinen ja herskyvä ystävä ja hänen ihanat lapset kylään. Sanna sanoi etukäteen tulevansa katsomaan meidän valmista taloa, jossa kohtaa vähän yskäisin. Eihän tätä meidän taloa nimittäin oikein vieläkään valmiiksi voi sanoa. "Hieman" erilaiselta taisi hänen silmäänsä silti nyt näyttää, verrattuna siihen, kun hän viimeksi oli raksan aikaan meillä käynyt. Ehkä se oma silmä vain osuu niihin kaikkiin keskeneräisiin juttuihin. Sannalla onkin itsellä kiinnostava projekti käynnissä, kun he ovat hankkineet talon, ja ryhtyvät sitä syyskuun alussa remontoimaan. Siitä tulee varmasti hieno. Tsemppiä Sanna urakkaan, kyllä se on sen arvoista!

Näiden terassitunnelmien jatkoksi huomenna olisikin luvassa laajempia kuvia ja juttua terassilta. Joten talokierros jatku siis huomenna...

4 kommenttia:

 1. Kiitos vielä mukavista kekkereistä.
  Kotinne on IHANA. Niin kaunis ja kodikas.
  Onneksi ammattini myötä osaan nähdä pienen keskeneräisyydenkin kauniina - voiton puolella jo olette. HYVÄ TE <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kiva, kun kävitte ja kiitos kauniista sanoista. Nähdään taas pian! <3

   Poista
 2. Hei! Onko nuo isommat pillilliset juomalasipurkit mistä? Olen koittanut etsiä vaikka mistä, mutta on joko vaan noita hoikempia, tai sitten isompia kahvan kanssa. Hakusessa siis isompi purkki, ei kahvaa.

  Kiva blogi sinulla, löysin sen vasta, mutta varmasti jään vakilukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Tosi kiva kuulla, että tykkäät ja jäät lukijaksi. :) Näissä kuvissa olevat pillilliset pullot ovat Clas Ohlsonilta, mutta taidat tarkoittaa toisessa terassipostauksessa näkyviä Nicolas Vahen muovisia isompia. Olen hankkinut ne isommat Zicos Homesta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!