Kuukausi vielä

perjantai 12. helmikuuta 2016
Tulin rikkomaan pienen suunnittelemattoman blogitauon. Tauko tuli pidettyä, koska elämä on nyt kaikilta osin ollut vain niin täyttä. Kuvissa näkyvät rauhalliset aamuhetket (tai ylipäätään minkäänlaiset rauhalliset hetket) ovat täällä olleet viime viikkoina hyvin vähissä. Siksipä nämäkin kuvat tuli otettua varmaan jo kolme viikkoa sitten. 
Jossain vaiheessa muuttoa hahmoteltiin lyijykynällä jo tämän kuun loppuun, mutta nyt pieni talo on merkitty TUSSILLA kalenteriin ensi kuun puoleen väliin. Design By Jaana K:sta tilaamani motivaatiokalenteri muistuttaa tässä kuussa juuri sopivasti elämään hetkessä. Sen olen koittanut tässä härdellissä pitää mielessäni, vaikka en voi olla laskematta, että enää neljä tiukkaa raksaviikkoa puristettavana. 
Tulevan kuukauden aikana blogi tuskin tulee olemaan vilkkaimmillaan, mutta raksakierros on ainakin luvassa. Lupaan ottaa sitten tahtia kiinni muuton jälkeen. 
Kaikki ketkä vain kykenee, niin nauttikaa rauhallisista viikonloppuhetkistä! 
Hauska ajatella, että niin mekin ihan pian tehdään uudessa kodissa.

2 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen! :) Muista nyt vain tästä kiireestäkin. Ainutlaatuisia hetkiä nekin. Ja innolla odottelen kuvia talolta! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tästäkin vaiheesta koitetaan ehtiä myös nauttia. :) Niinhän se on, että mitä täydempi kalenteri sitä enemmän elämää. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!