Vauvajuhlat rakkaalle ystävälle

torstai 26. marraskuuta 2015

Tässä vielä tunnelmia ja yksityiskohtia vauvajuhlista, jotka järjestimme ystävälleni meillä viime lauantaina. Minä lupasin hoitaa juhlakoristelun. Kutsun ja vaippakakun väreinähän olivat musta, valkoinen ja vaaleanpunainen, ja niitä värejä käytin koristeissakin. Hankin pari isoa kennopaperipalloa valmiina, ja tein niiden kaveriksi muutaman silkkipaperikukan/pallon. Kokosin niistä seinälle muhkean ryppään, ja alle ripustin tekstin, joka oli myös kutsussa (Kuten kerroin, italian kieli ei siis kyllä ihan mennyt niin kuin ajattelin.)

Kokosimme rennon brunssin nyyttäriperiaatteella. Alkumaljat tarjoiltiin kuinkas muuten kuin pilttipurkeista. Näpertelin niihin pienet rusetit, ja paperipillien kanssa niistä tuli kivat juhlajuomaa varten. Sen jälkeen tarjolla oli vaikka mitä herkkuja esim. suolaisia muffineja, piirakkaa, salaatteja, pieniä makeita jne...Pöydän kruunu oli ehdottomasti vauvamasun mallinen kakku. Yksi tulevan äidin ystävistä on selvästikin varsinainen kakkutaiteilija. Tämä kakku ei ollut vain päältä kaunis. Nutella on nimittäin ystäväni suurta herkkua, ja hän oli mielissään, kun tajusi että nutellaa oli käytetty kakun täytteenä.
Ystäväni toivoi juhlilta erityisesti yhdessä oloa ystävien kanssa. Mitään suurta ohjelmaa ei siis varsinaisesti ollut. Vauvan syntymäpäivää kyllä veikkasimme,  ja annoimme nimiehdotuksia/veikkauksia. Vatsan tuonhetkistä kokoa arvuuttelimme myös lahjanarua apuna käyttäen. Annoimme tietysti myös hänelle ja vauvalle lahjoja. Paketeista paljastuikin kaikkea suloista ja tarpeellista. Minun lahjani hänelle oli siis vaippakakku.


Tuleva äiti on näiden juhlien jälkeen huolella vauvasuihkuteltu. Nyt sitten odotetaan koska se puhelu tulee, jossa kerrotaan, että vauva on syntynyt. Jännittävää!
Onnea vielä kerran rakas ystävä!

2 kommenttia:

  1. Ihanat juhlat♥ Taidampa tietää kumpi on tulossa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlat oli kyllä onnistuneet, kun ystäväni nautti. Joo ei taida olla vaikea arvata, sen verran puuterista höttöä olla pitää. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!