Positiivisuudella mennään

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Siinä missä koko Suomi on tuntunut nauttivan keväisistä ja aurinkoisista päivistä, meillä on sairastettu puolitoista viikkoa. Ensin oli poika 1-vuotisrokotusten takia kuumeessa, sitten Yrjö-niminen ällötys päätti vierailla tai melkeinpä muuttaa meille. Koko perhe sai vieraasta osansa, mutta pikkumies parkaa jouduttiin jopa käyttämään parina iltana päivystyksessä tehonesteytyksessä. No ei taudista sen enempää kuin, että olipas pirullinen vieras.
Blogilla on muuten nyt jo jonkin aikaa ollut Facebook -sivut. Uusimmat postaukset päivittyvät aina sinne, joten se on yksi helppo tapa seurata Kuistin kautta -blogia. Tuosta oikealta bannerista löytyy linkki, joten käykäähän tykkäilemässä. Sivubennerista löytyy muutkin linkit blogin seuraamiseen.
 Facebookista puheen ollen sain henkilökohtaisessa nassukirjassa positiivisuus -haasteen, johon en sairasteluhärdellissä ehtinyt / osannut heti tarttua. Tänään ajattelin kuitenkin aloittaa kirjaamaan positiivisia juttuja. Positiivisille asioille aktivoituminen ei todellakaan tee pahaa, joten aion tunnollisesti jatkaa kaikki 3 päivää. Tämän päivän jutut haluan kuitenkin jakaa myös teidän kanssa, joten tässä päivän positiiviset:

1.TERVEYS:
Sairastelu sai taas muistamaan terveyden tärkeyden. Hatun nosto niille, jotka joutuvat kamppailemaan terveyden kanssa pitkiä aikoja.

2.HUUMORI
Toisena listalle päätyi sana huumori. Huuomori merkitsee minulle näkökulman muutosta. Välillä sitä katsoo tätä maailmaa turhan rajatusta tai yksitoikkoisesta vinkkelistä, mutta kun sitä pikkuisen keikauttaa vinksalleen, niin asiat saavat uuden perspektiivin ja tulee nauru. Nauru, se on vapauttava lääke.

3. LEIKKOKUKAT
Kolmanneksi listalle pääsi tänään sana leikkokukat. Edellisiin sanoihin verrattuna äkkiseltään pikkujuttu, mutta minä nyt satun olemaan tällainen kauneuden palvoja ja saan juuri tämmöisistä pikkujutuista voimaa. Yksi lempilausahduksistani onkin: It´s in the details. Olin sairastelurumban keskellä niin iloinen, että viikonloppuna (ennen kuin itse sairastuin) kauppareissulla käydessä tulin poikenneeksi kukkakauppaan. Kukista on ollut iloa, kun muuten koti jäi kaiken muun keskellä ihan kaaoksen valtaan. Tänään nautin, kun vihdoin tuli rauhallisen seesteinen päivä ja sain siivottua.

Nyt, kun pääsin vauhtiin, niin positiivisuushaasteen ulkopuolelta on ihan pakko vielä nostaa pari iloista juttua. Toinen niistä on tuo ihana Skandinavisk kynttilä, jonka saimme ystäviltä tuparilahjaksi tähän väliaikaiseen kotiin. Tuoksukynttilähulluna olen tietysti näitä ihastellut, mutta skandinavisk kynttillää meiltä ei entisestään löytynyt. RO on siis tanskaa ja tarkoitaa levollisuutta. Tuo kynttilä sopii myös tuoksunsa ja nimensä puolesta hyvin makkariin, ja sinne se ehkä tuosta keittiönpöydätä siirtyykin. Levollisuutta sitä onkin kaivannut, mutta toisaalta nyt on myös viruttu täällä neljän seinän sisällä ihan tarpeeksi, joten se toinen kiva juttu on, että me lähdetään huomenna käväisemään Tallinnassa. Olin jo ihan varma, että sairastelun vuoksi pikkumatka on siirrettävä, mutta onneksi pääsemmekin pikku virkistymisreissulle. Kevätterveisiä siis Talinnasta pian täälläkin.
Nyt kuitenkin sitä RO:ta eli levollista perjantai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Nyt kyllä kaikki pöpöt jyllään :(
  Mukavaa kun pääsitte reissuun. Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin jyllää! Onneksi päästiin eroon taudista. Toivottavasti teillä säästytään taudeilta.

   Poista
 2. Blogisi on todella ihana! Tänne eksyin ja tulen taas seuraamaan! Niin kauniita kuvia.. ♥ Lukijaksi jään! Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ps. Profiilikuvasi on todella lumoava.. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tänne. Tervetuloa mukaan! Täytyypä käväistä blogissasi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!