Pieniä ilon aiheita

lauantai 31. tammikuuta 2015 Vanha koti "kummittelee" edelleen. Entinen lasikuistimme on päätynyt Ruotsalaisen sisutuslehti Lantlivin nettisivuilla olevaan 10 dromlika punschverandor -listalle.
Hauskaa, että oma (vanha)koti insproi myös lahden takana. Tämmöiset jutut kyllä ilahduttavat pientä sisustusbloggaajaa.
Piristysruiske naapurimaasta sai minut hiomaan blogin ulkonäköä. Itseäni on häirinnyt kuvien koko, mutta aikaa tämmöiseen viilaamiseen ei ole ollut. Ammattilaiselta tai homman osaavalta se olisi ollut pikkujuttu, mutta kun kaiken haluaa tehdä aina itse, niin tuollaisen selvittämiseen ja korjaamiseen voi saada tuhraantumaan yllättävästi aikaa. Blogikuvauskaan ei ole enää hetkeen vastannut todellisuutta, mutta eiköhän sekin tässä joku kerta päivity ajan tasalle. 
Viikko alkoi jotenkin vähän kankeasti. Jouduimme tehdä pikkumiehen kanssa päivystysreissunkin, mutta onneksi selvittiin vain säikähdyksellä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita alkaa olla. Kuitenkin mitä pidemmälle viikko on edennyt sitä paremmaksi se on muuttunut. Itseasiassa mulla oli tällä viikolla synttäritkin, joten pieni juhla keskellä viikkoa taisi tehdä ihmeitä väsyneelle äiti-ihmiselle. Nuo jaloleinikit sain viime viikonlopun vierailta, ja nekin ovat yksi tämän viikkoni ilonaiheista.
Hyvänmielen lauantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kimppu :) Ja paljon onnea näin myöhässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaloleinikit on kyllä niin kauniita. Kiitos onnitteluista! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!