Tyylikäs hoitolaukku

maanantai 24. helmikuuta 2014Vaunut odottelevat jo parkissa lasikuistilla matkustajaansa, ja hoitolaukkukin on lopulta löytynyt. Hoitolaukun kriteerit olivat käytännöllisyys, musta väri, tyylikkyys, ja että sen on sovittava myös isän olalle. Ei luulisi olevan vaikeaa, mutta yllättävän hankalaa oli. Varsinaisista hoitolaukuista en yhtään innostunut, koska halusin, että laukulle on käyttöä myös vauva-ajan jälkeen. Kun Marimekon merimies -kassi tuli vastaan, vaatimukset vihdoin täyttyivät.
Kassi on tarpeeksi iso, niin että kaikki mahdollinen varmasti mahtuu mukaan. Vaikka kassi on aika syvä, on sivussa olevan pystyvetoketjun ansiosta tavaroita helppo kaivaa laukun pohjaltakin. Pikkutaskuja voisi aina olla enemmän, mutta kun sisältä löytyy yksi, ja päältä kaksi, niin eiköhän ne riitä. Päällä olevat nappitaskut toimivat todellisuudessa tarroilla, joten niiden käyttö on helpompaa. Laukku istuu myös vaunuihin hyvin paikoilleen, eikä osu polviin vaunuja työntäessä. Bogaboon vaunuihin kuuluvasta sadesuojasta olin kuullut kritiikkiä, mutta nyt käytännöllisempi sadesuoja on myös hankittu. Se kulkee nyt kätevästi tarroilla pienessä tilassa mukana. (Aiemmat postaukset vaunuihin liittyen löytyvät täältä.)

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Mistä tuo sininen matto on hankittu? On ilmeisesti muovimatto?

  T. Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo matto on hankitta Etolasta, ja on tosiaan muovimatto. Muovimatot on tälläisessä koiraperheessä niin helppoja (ja varmasti myös lapsiperheessä, kun vauva kasvaa). Pappeliinan muovimatot meillä on sekä keittiössä että kylppärissä, mutta eteiseen testasin tuota Etolan huomattavasti edullisempaa versiota, ja hyvin on kestänyt sekin. Tuo matto näyttää ehkä hieman sinisemmältä kuvassa, kuin todellisuudessa. Kuvaisin sävyä siniharmaaksi.

   Poista
 2. Hei, miten sattuikaan, että löysin juuri tämän kirjoituksesi...nimittäin "vaunulaukut"ne varsinaiset sellaiset ei ole todellakaan iskenyt meikeläisen silmään...mutta kuinka ollakaan tuo Marimekon Merimies-laukku täyttäisi kyllä täälläkin osoitteessa kaikki ne kriteerit/odotukset, joita olen laukulta toivonut: ihan mahtavaa siis ja KIITOS SINULLE! Ja mikä parasta tuota laukkua saa myös valkoisena eli nyt täytyy käydä vaan kaupassa sovittelemassa ja fiilisitelemässä, kumpi väri vie voiton musta vaiko valkoinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tästä vinkistä oli apua. :) Meillä on laukku ollut kovassa käytössä, ja voin kyllä edelleen suositella!

   Poista

Kiitos kommentistasi!