DESENIO: Sisustusjulisteet

lauantai 12. syyskuuta 2015Olenkin kertonut, että minulla on suunnitteilla tulevan talon työhuoneeseen taulukollaasi. Rakastan taidetta, kauniita printtejä, tauluja ja valokuvia muutenkin. DESENIOn kanssa yhteistyössä sain valita itselleni julisteita heidän valikoimistaan. DESENIO.FI on nettikauppa, jossa julisteet, taulut ja sisustus kohtavat toisensa. Myynnissä on laajaa valikoimaa laadukkaita ja silti edullisia julisteita. Itselläni kului ilta ja toinenkin valintoja tehdessä, koska niin monta kaunista ja tyyliini sopivaa julistetta olisin löytänyt. Työhuoneen kollaasin lisäksi pidin mielessäni muutenkin tulevan talon sisustussuunnitelmat, ja sain lopulta tehtyä päätökseni.


Taulukollaaseihin voi yhdistellä itseä miellyttäviä tai puhuttelevia kuvia ja tekstejä rennosti. Valitsemani DESENIOn julisteet sopivat kaikki yhteen, mutta niistä voi luoda myös pareja tai laittaa seinälle yksittäin. Näitä julisteita valitessani huomioin myös, että voin yhdistellä niitä jo ennestään olemassa oleviin tauluihini. Minusta rinnakkain voi ihan hyvin olla ammattitaiteilijan työ, itsetehtyä taidetta, valokuva, ja vaikka teksti. Desenion sisustustauluja on helppo yhdistellä. Kokonaisuudesta ei tule sekava, kun kaikkien kuvien sävyt ovat yhtenäisiä. Yhdistävä tekijä voi olla myös aihe, taulujen koko tai samanlaiset kehykset. 
Meillä nämä taulut ovat vaihdelleet paikkaa jo huoneesta toiseen ja seinältä seinälle, koska erilaisia yhdistelmiä ja tapoja ryhmitellä tauluja on insproivaa luoda. DESENIOn inspiraatiosivuilla on paljon esimerkkejä oman kollaasin luomiseen, erilaisia yhdistelmiä eri tiloissa. Valmiin kollaasiehdotuksen voi hankkia vaikka sellaisenaan, jos ihastuu johonkin tiettyyn asetelmaan.  


Minun valinnoistani ensimmäinen oli Coco Chanel -juliste. Koin sen heti omakseni, koska se on sekä modernin selkeä että klassisen tyylikäs. Chanel teemalla valitsin myös Lipstick -printin. Molemmat suunnittelin laittavani tulevan walk in closetini seinälle tai sen lähettyville. COCO Chanel -julisteelle on löytynyt väliaikaisesta kodistakin niin monta paikkaa, että se saattaa kyllä päätyä talossa johonkin näkyvämmällekin paikalle.


Tiedättehän heikkouteni tuoleihin. Siksipä ajattelin toteuttaa pari design-tuoli haavettani kuvien muodossa, ja niin meidän seinälle päätyivät julisteet Wishbone ja Swan. Näiden kahden kaveriksi päätyi vielä myös kuva jo toteutuneesta tuolihaaveesta, eli Eiffel.  Tavallaan Eamesin tuoleistakin haaveillaan meillä edelleen, koska tulevaan taloon niitä tarvittaisiin ison pöydän ääreen vielä kaksi lisää.


Desenion julisteisiin aiheet tulevat taiteilijoilta eri puolilta maailmaa sekä heidän omilta suunnittelutiimeiltään. Design- ja muotiaiheiden lisäksi meille päätyi vielä yksi taidevedos. Dreamer on upea ja tiivistunnelmainen.DESENIOn julisteet on painettu laadukaalle paperille, ja ne toimitettaan huolellisesti pakattuna pahviputkessa. Julisteet sopivat esimerkiksi Ikean riddan kehyksiin. Meillä on niitä ennestäänkin, joten hankin samat kehykset myös näihin.
Julisteet on minusta todella kiva tapa piristää ja muunnella sisustusta.

Yhteistyö

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin mustakin. :) En malta odottaa, että talo olisi joskus valmis ja pääsee sisutusosioon. :)

   Poista
 2. Ihanat :)
  Meillä myös COCO ja Dreamen julisteet. Odottavat kehystämistä.. En saa aikaiseksi mennä Ikeaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuttua, kehystäminen yleensä aina venyy. Sain nämä julisteet jo kesällä, ja tämän tiedostaen hain kerrankin kehykset ihan samantien. COCO ja Dreamer sopivat varmasti sinunkin seinällesi, COCO tietysti erityisesti :) Täytyy joskus kyläillä tarkistamassa taulujen paikat. ;)

   Poista
 3. Minkä kokoisia nuo isommat taulut ovat?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!